Ralf Schumacher označil teórie o uprednostňovaní Norrisa za „totálne sračky“ | Magazín F1 - F1online.sk

Nebo je to taky trochu tak, že si velká část lidí vybrala nového hrdinu. Začalo to už vloni při očekávání, jestli se podaří sundat Maxe, a Landovi se to nepodařilo (z různých důvodů). Teď to vypadalo na spanilou jízdu Oscara, a ta se zadrhla. Tak se hledá spiknutí a normální důvody, včetně běžného zakolísání formy, nemají moc šanci.

2 Likes

A letošní Monza byla o něčem výše zmíněném? Já bych řekl, že spíše ne a když jsem to viděl, tak mě krvácely oči :grinning: Obecně vzato už nemůže být náhoda, když tolik lidí rozporuje kroky McLarenu. Ale nechci to tady zase rozdmýchávat, protože je diskuze zase jen dokola stejné argumenty

4 Likes

Dejve nebuď slušnej a napiš to

1 Like

Monza bola o tom, že Lando bol pred Oscarom, tým pádom mal “právo” na lepšiu stratégiu, tzn. ísť do boxov ako prvý, ale zjavne čakali, či motyka nevystrelí a nebude SC alebo VSC, preto Landovi povedali alebo sa ho pýtali, už presne neviem, že pôjde prvý Oscar, ale že nebude žiadny undercut, ale prišla chyba v boxoch a dostal sa až za Oscara, tak ich vymenili, that’s all

1 Like

V klidu hoši, každý má nějaký názor na danou věc, ovšem nemusí to mít s realitou vůbec žádnou spojitost. 10 lidí kouká na jednu situaci a každý opravdu vnímá , cítí či ji popíše jinak. Je to o typologii osobnosti, viz studie C. G. Jung , empatie, vnitřní logika , souzení druhých dle sebe, aniž bych to tušil h-ajzl h-ajzla vždy vidí…a o tom to celé je, každý to má jinak. Přesné porovnávání bez znalostí vnitřních pravidel dotyčných , patří do Mateřské školy , nakonec někteří se vývojově v tomto stadiu “zasekli” , nejsou duševně celiství a celý život tu celistvost hledají. Bohužel ne u sebe, ale přesvědčují o tom druhé…nejhorší jsou ti, co jsou obecně hodně viditelně nad věcí, hrají to…ale jak je dostaneš pod tlak reality, či kritiky, tak kolabují a nejsou ochotni přijmout odpovědnost za své chování. Takže pindat můžete dál. :wink:

… a neměli se teda na to optat spíše Oscara? Hele, Lando pojede až po tobě, získá tím výhodu kdyby vyjel SC nebo VSC ještě o kolo déle a navíc tím získá ještě výhodu když se mu něco pokazí neb ty to budeš kompenzovat. Na to by odvětil: To jste se zbláznili ne? Ať teda jede normálně jako první. Ale dělá nám obavy Leclerc který se přibližuje. Však tady kroužíme asi 50 kol nebo kolik tak to načasujte a kde je problém :smile:

1 Like

Já myslím že to tam komunikačně mají zvládnuté ač i s chybami velice slušně. Komedii z toho dělají jako vždy novináři, ti potřebují příběh.

Ale no tak, oni si ten příběh nevymysleli, McLaren jim ho přeci naservíroval. Mluvím o Monze, ne nějaké spekulativní sabotáži či tak.

2 Likes

A to si nechcem predstavit , ak by v Holandsku vypadol Oskar , to by boli reci o sabotazi a o tom , ako mu umyselne poskodili motor . Jednoducho ludia hladaju senzacie tam , kde nie su

Tohle má dva rozměry. První je to, že jezdci McLarenu mají povoleno jet jinou strategii a dostat se jinou strategií před týmového kolegu viz Maďarsko. Proč teda musel Piastri čekat na to, jak se rozhodne Norris s čekáním na zázrak v podobě SC? Proč nemohl zvolit jinou strategii?
A druhá věc je, že Piastri se dostal před Norrise né kvůli undercutu ale kvůli pokažené zastávce. Opravdu budeme kompenzovat všechno tohle? Mě už to příjde absurdní.

PS: Já si nemyslím, že McLaren jede na Norrise. Akorát když se v tom babráš do takového detailu jako to dělá McLaren a zároveň né úplně transparentně, tak to vzbudí podezření a nevoli.

5 Likes

Co dělá Mclaren, není tvoje starost a ani moje. Je to jejich věc jak věci dělají. Oni závodí…

… a máš to :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Jako komentovat to může, abych to upřesnil. Vždycky když děláš support dvěma jezdcům, vznikne nějak nespravedlnost, či výhoda. To nejde vyřešit. Vždycky najdeš nějakou hnidu a ty konkrétně to tak děláš pořád, ty je hledáš. Jsi tak nastaven , chápu to, ale je to tvoje ztracená mise, iluze 100 % spravedlnosti.

Je taky potřeba akceptovat, že jezdci bojují nejen mezi sebou ale i s dalšíma jezdcema, takže rozhodování má více rozměrů, v daném čase.

Však jo, já to nechci McLarenu zakazovat. :grinning:

A upřímně, i kdybych tady psal o tom, že by McLaren měli potrestat za jejich chování k jezdcům, tak je to jenom anonymní plácání na internetech :grinning:

1 Like

Já jsem s tím jak u Mclarenu preferují oba dva jezdce spokojen, je to pohár jednotlivců, i kdyby měl vyhrát nakonec Max !! Jsem hrozně rád, že druhý jezdec RB nemůže Maxovi pomáhat. To by nebylo fér.

Někteří lidé nebudou nikdy spokojený…pochopitelně k jejich smůle, jen furt ukazovat na druhé…

Oskar ma vypadok, lebo s nim Lando prestal zdielat svoje data… k comu doslo hned ako ziskali pohar konstrukterov…

1 Like

A na to si prisiel ako?

Oscar ma stejnou sanci na titul jako Lando, svete div se. Jedeme finale na ctyri zavody a dva sprinty.

1 Like

To nebude nahoda, to je jak ta slavna Polka Marie Curie Sklodowska- sklo.

Zbytečné ohně. Lando bude mistr světa a všichni budou spokojeni. Konečně zase dobro vyhraje nad zlem.