Ralf Schumacher: Na mieste Leclerca by som si pripravil plán B | Magazín F1 - F1online.sk

V roku 2026 očakávame veľké presuny na jazdeckom trhu. V tejto sezóne plával trh v pokojných vodách, ale o to intenzívnejšie dianie očakávame po zmene pravidiel. Približne o pol roka budeme mať celkom dobrý prehľad o tom, ako dobre sa jednotlivé tímy pripravili na veľké zmeny predpisov. Čo ak sa ukáže, že Ferrari je nepripravené?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220167/ralf-schumacher-na-mieste-leclerca-by-som-si-pripravil-plan-b

Ak by Lec nechal Ferrari, kto za nich bude jazdit? Lujza koncom buduceho roka aj tak vykopnu.

Mozno Max ked to RB nezvladne buduci rok. Mam pocit, ze na tej jachte definitivne poslal Tota do haja. A bude jazdit za Ferrari v GT3 aj F1 naraz.

Pre leclerca by nemalo význam prestúpiť nikde inde než do mclarenu alebo mercedesu, a pre ferrari by nemalo význam namiesto leclerca angažovať nikoho iného než je verstappen, všetko ostatné je totálne šialenstvo v tomto momente

1 Like

Leclerc ma velmi podobnu karieru ako Verstappen. Obaja zacinali v becku, ale pobudli tam kratko. Obaja z acka velmi rychlo vyprevadili skusenejsich kolegov. Obaja preferuju tancujuci zadok a silny predok. Leclerc vyzera byt o vlas lepsi v quali a Verstappen je silnejsi v pretekoch.
Je dokonca mozne, ze obaja uz do konca kariery nezmenia stajnu, co je skoda pretoze by som ich chcel vidiet spolu v jednom time.

Leclerc ale velke stastie vo Ferrari nema. buduci rok sa stane pilotom s druhym najvyssim poctom odjazdenych GP za Ferrari, ale za cely ten cas dokazal ziskat len 8 wins. Bohuzial je tato stastika pre Charlesa este horsia ked sa pozrieme na Raikkonenna, ktory ma momentalne o par GP za Ferrari odjazdene viac, tiez porovnatelne “iba” 10 wins, ale ma aj jeden titul.

1 Like