Rakúsky automotoklub sa ako prvý postavil Sulajemovi: Vstupujeme do temných časov | Magazín F1 - F1online.sk

Bude mať Mohamed bin Sulajem v blížiacich sa voľbách prezidenta FIA vôbec nejakú opozíciu? Po oznámení obrovskej podpory zo strany automobilových klubov z Ameriky, Afriky a Blízkeho východu sa môže zdať, že Emirátčan má takmer vyhrané. Stále však existujú aj kluby, ktorým sa nepáči, kam smeruje federácia pod Sulajemovým vedením, a neboja sa otvorene prezentovať svoje názory.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/203641/rakusky-automotoklub-sa-ako-prvy-postavil-sulajemovi-vstupujeme-do-temnych-casov

Co cakali ked taku manusku pustia ku kormidlu? ze to pojde dobrym smerom?
https://www.youtube.com/shorts/KCKAlFAOPcw

1 Like

Kozoj.eb tu bude diktovat, gratulujem.

1 Like

Tým že FIA je viac-menej súkromná organizácia, ktorá je regulovaná tak akurát sama sebou, keďže nie je organizácia vyššia ako FIA, tak asi ani nemôže byť prekvapivé, že sa tam dostal človek ktorý je viac menej neschopný, ale ťahá na seba pozornosť.

Toto je síce iba môj názor ale myslím si, že nebude náhoda, že prezident FIA, je z krajiny a (oblasti), ktorá nesmierne profituje z množstva áut vo svete, a ktorá asi aj bude mať veľký vplyv. Takto si dostali do čela človeka, ktorý za nich bude kopať a zároveň odvádzať pozornosť od toho čo sa deje v pozadí a nemusí byť úplne s kostolným poriadkom. (znovu ale, toto sú len moje konšpirácie, bez akýchkoľvek dôkazov).

Sulayema by měli vytěpat ještě před volbami, aby si všichni uvědomili, že Taliban v F1 neuspěje

A že jsem tak smělá, kdo by to měl udělat :smile: ?

V rallye se jezdci už šprajcli a je velká chyba, že se k nim nepřidala i F1 a třeba i další odnože. Jestli takovým zmetkům někdo nevypráší kožich okamžitě, tak velice rychle může nastat riziko, že se demokracie změní v nacistickou organizaci.

Jezdci nemají hlasovací právo, takže těžko můžou někomu prášit kožichy. Museli by na svoji stranu získat potřebný počet těch, kdo to právo mají. Pokud tomu dobře rozumím, nespokojenci v čele s rakouským autoklubem dali dohromady 16 a něco %… To na velké prášení nevypadá. Já nejsem žádný fanda Sulajema, i když mi upřímně řečeno nepřipadá bůhvíjak horší než někteří předchůdci (jen byli “naši” :slight_smile: ). Ale představa, jak ho někdo vymete, když má takovou podporu jako v tuhle chvíli má, mi připadá hodně naivní.

Když Sulayem raději před jezdci raalye zalezl do ramadánu, tak si nemyslím že by se sám cítil moc pevný v kramflecích. Přes palce už taky několikrát dostal a na co šáhl, tak nikdy neproběhlo hladce, takže mu v obhajobě kandidatury ani přes úplatky moc šancí nedávám.

Což o to, to uvidíme tuším v prosinci. Třeba máš pravdu :woman_shrugging:.

Doufám, že ano, ale moc jistý si nejsem.

Izraelsky automobilovy klub v 30tych rokoch odkazuje rakusakovi…

Vstupujeme do temnych casov…

Kazdopadne bravo, lepsie by som to nevymyslel :slight_smile:

1 Like

Odkedy je cielom Fia podporovat extrimistov z lgbt?

Nie Taliban ale progresivec a jeho DEI zvratena politika

ved odvtedy ako zvolili Sulayema. On mal predsa kampan zalozenu na inkluzivite. Jedine zeby klamal?