Ferrari a Cadillac odmítají změnu na 60:40. Pepa přiběhl, že Wolff znovu zaúřadoval na FIA, aby si udržel dominanci. Pepovi to nevysvětluj, hážeš hrách na stěnu.
Ve Francii žijou dlouhodobě op.ice, které s člověkem nemají nic společného.
Však oni to už věděli před finále. Barikádovali tam obchody, jak kdyby tam měla být válka.
Po setmění nevycházet ven, protože bys nemusel přijít zpátky.
Bohužel, Francie si levičáky furt drží no
Takže se nelze divit, že jsou na vzestupu krajně pravicoví populisté nebo ultra pravicoví neonacisté. Jejich růst je až enormní. Je to smutné, ale mám pro to pochopení.
Podle tebe jsou to vsichni fotbalovi fanousci PSG
Diky Kimi
.
Dobry chliev je tu z toho… sami honic…
Kimi bol moj oblubeny jazdec hned po ere Hakkinena. Ale to co predvadzal vo ferrari po navrate z Lotusu, bolo viac nez zalostne…. S tym co predvadza momentalne Hamilton vo ferrari sa Raikkonen nemoze ani rovnat.
1prve miesto za 5rokov… ak si to spravne pamatam… a to malo ferrari v rokoch 2017/18 monopost na titul…
V poriadku. Keď ty odveci tak aj ja. Čo rok 2022 keď s Alonsom vytrel dlážku priemerný Ocon?
To uz Hogarovi nehra do kariet ze Ocon porazil bozskeho Alonsa ![]()
Nie, na vode nebol babrák.
V Madarsku 2018 v kvalde ukazal o com je, ked zacalo prsat.
Co som chcel povedat je to, ze ked startujes z prvej rady do cisteho vzduchu je velky rozdiel ked si v poli.
A v poli, ked zacalo prsat a nemal domimantne auto, bez DRS bol strateny, pisem o rokoch po 2021.
Schumi a Senna aj bez dominantneho auta dokazali prejst polom a vyhravat, priklady si najdi sam.
Puffe uznavam tu som prestrelil.
jo škodaže na koniec vyrazili Alonsa
No, prohrál tehdy na body, pravda, ti co to sledovali vědí proč, ale vytřel dlážku? Realita je taková že s Alonsem si nikdy nikdo dlážku nevytřel, a s každým byl minimálně ve stejné lize. Debakl je právě třeba to co od Alonsa dostal naložíno Kimi, a další budoucnost to jen potvrdila a Kimi už prostě nestíhal. Vettel od Leclerca 2020, to byl debakl. Osobně si myslím že tyto velké prohry už jezdce posílají v F1 do věčných lovišť, neb na špičku již definitivně nemají. Jestli tam počítáš i tu bodovou porážku Alonsa Oconem, ok, za mě to bylo výkonnostně v pořádku.
Proč lžeš o tom, co je snadno dohledatelné? Mattiaci dostal padáka, protože nedokázal udržet Alonsa
Plus by mohli dodat i rok 2021, kdy se Alo vrátil po pauze a přesto, že Ocon měl ten random win, tak Alo získal ten rok víc bodů
Pravdou Kimi je, že když si tehdy zbadal Maxe před sebou, tak tě většinou krásně na cukačku vycukal, zablokoval, nebo rovnou vyvezl z tratě. Pamatujeme jak jsi tehdy nadával
A nutno říci že oprávněně.
Konečne normálna reakcia od fanúšika Alonsa. Áno, samozrejme som trochu hyperbolizoval ale na Hogrové nezmysly sa inak reagovať nedá. Ja Alonsa uznávam a želám mu ešte pár svetlých chvíľ s Hondou, keďže je to moja obľúbená značka. No na obhajobu Kimiho by som povedal iba toľko, že to Ferrari mu vôbec nesedelo a bol stratený ako napr. Lewis minulý rok. Myslím si, že vývoj smeroval skôr pre potreby Alonsa.
Takto.
Pravdepodobne je to to iste co vidime u ostatnych sportovcov v inych sportoch.
Raz ti sezona vyjde, dari sa ti, inokedy nie.
F1 je charakteristicka tým, ze to kde sa auto na roste bude nachadzat neurci pilot ale 1000 inzinierov v tovarni.
Ked dali Hamiltonovi dominantne auto, vyhraval.
Dnes ho nema a nevyhrava, to je cele.
Samozrejme, že bez rýchleho a spoľahlivého monopostu to nejde. No piloti ako Alonso, Hamilton či Verstappen dokážu ponúknuť nejaké to plus navyše. Mal to aj Kimi. Veď dokázal vyhrávať preteky aj z konca roštu. No potom ako vyhral titul, ako keby si povedal, že dosiahol som čo som chcel a mne to stačí. Keby sa menej venoval parties a pitiu a nemal takú salámistickú povahu, tak by tých titulov možno bolo aj viac. Ale je to iba môj skromný názor.