Räikkönen o najlepšom jazdcovi v F1: Keď som ho zbadal pred sebou, vedel som, že sa zrodila hviezda | Magazín F1 - F1online.sk

Ano ten platiaci jazdec Petrov co vyskolil bozskeho Alonsa :joy: jaaaj radost sa na to pozerat.s Hogarom ste vtedy velmi plakali?

2 lajkov

1 lajk

Najlepší jazdec planéty v kocke:
image

2 lajkov

Kimi měl Alonsa ve Ferrari prohnat a byl horší než Massa. Nesedlo. BWOAH!

2 lajkov

Myslis tak nejak ako mal Alonso vyskolit novacika Luiho??? Hmm nevyslo

Ty bez Hama a Fernanda nedokážeš žít co?

2 lajkov

Takže Alo měl za kolegy mistry světa a jezdil proti dvěma 7 násobným, které porážel v přímých soubojích. A Max sebou hází o zem, když má kolega příšliš dobré výsledky? ok, je to nejlepší pilot galaxie

2 lajkov

Ten má QI zmrzlý makrely. Situs mu ukazal realitu F1, když si podal Ham po 40cítce nejlepšího pilota všech dob a už Hama používá jako příklad. To jsou zvraty tady. :smiley:

2 lajkov

No co čekat od někoho, kdo se ohání závodem, který se stal před 16 lety :rofl:

2 lajkov

Tak Verstappen je pilot především jedné stáje. Nikdy neměl vedle sebe zvučnější jmeno a když tam byl Ricci tak s nim rupnul. Tak nevím no…

2 lajkov

No Alonsa vykopli z mclarenu vykopli ho aj z ferrari tak snad v astone chvilu vydrzi :joy: drzim mu palce​:+1:

ve Ferrari 5 let, v McL dohromady 5 let + Indy + ho Zak chce na Le Mans, v AM 4 sezona, no vím, že ani basic čísla ti nejdou, ale tohle je větší debilita, než je u tebe normální

2 lajkov

Ale ved ten zavod nemal chybu :+1: no akurat to bozky nezvladol :joy:

No vidis a predca ho vykopli :joy: ale v astone mu to zatial ide​:+1:

Vidím, že už ani nerozeznáš vyhazov s odchodem, ale nedivím se, když tebe jenom vyhazují

2 lajkov

Ano ano najprv napraskal mclaren a potom aj z ferrari sám odišiel :+1::joy: dobreeee no v astone je tam kam patri

Pozri, mat Alonso v 2010 DRS, mal by titul.
Tvoja ikona Hamilton, ked len trochu zacalo prsat a DRS bolo deaktivovane, zrazu za zmenil na neschopáka, ktory nedokazal nic pred sebou predbiehat.
Takze Alonso DRS nemal a Lewis ano - v principe som ho vzdy povazoval za majstra sveta v DRS …

Petrov ho vyskolil ako maleho chlapca a Lui veru nie je moja ikona to si sa trosicku sekol inak to s Luim s tebou suhlasim

Jj napráskal McLaren a bylo to 07 nebo vr druhé štaci 2015-18? :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk