Rád by som videl Carlosa po boku Maxa v Red Bulle, priznal Sainz senior | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz má za sebou prvú tretinu sezóny v novom pôsobisku. Aj keď jeho tímový kolega Alex Albon má veľký bodový náskok, nič to nemení na tom, že španielsky pretekár začal dobre. Sainzovci síce dúfali, že získajú miesto v lepšom tíme, ale Williams robí veľké pokroky a z dostupných možností si Carlos vybral tú najlepšiu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/201936/rad-by-som-videl-carlosa-po-boku-maxa-v-red-bulle-priznal-sainz-senior

Nestacilo mu vidiet ho po boku Maxa v Toro Rosso? :grin:

6 Likes

No jo no, jenže Max vedle sebe potřebuje troubu, ne jezdce :face_with_hand_over_mouth: Tým jedné sedačky, to místo bylo jen iluze pro skutečné jezdce.

1 Like

To by ale nerad viděl starý Jos a mladý Verstappen. :grin:

Stary by si mal rozmysliet svoje priania :joy: aby carlito zase nezhorel… Sruha sedacka vedla maxa robi z pilotovu Troubu :joy::ok_hand:

Zatial co Max nici kolegov jedneho za druhym, pretoze tim sa snazi najst mu niekoho aspon trochu konkurencieschopneho, tak jeden rodak z Ovieda mal za poslednych 7 sezon nasledujucich kolegov:

• Stroll
  • Ocon
  • Vandoorne

Traja hotovi sampioni.

A ze kto potrebuje troubu vedla seba. :grin:

PS: A to este sa nebavime o tom, ze s jednym z nich dokazal prehrat sezonu a s druhym mozno prehra. :sweat_smile:

1 Like

Podľa mňa momentálne Sainz, Albon, Norris sú na podobnej úrovni potom ide Piastri(zachvíľu), Leclerc,Hamilton a Alonso(ùpadok) a nad nimi Max.

Leclerc upadol presne kde?. Jaj pardon ako Alonso iba úpadok.