RacingNews365.com: O vstup do F1 má záujem švajčiarsky tím podporovaný Saudskou Arábiou | Magazín F1 - F1online.sk

Prednedávnom sme vás informovali, že o vstup do F1 prejavujú záujem Andretti-Cadillac, Panthera Team Asia a HiTech. Záujemcov o najvyššiu motoristickú triedu však zdá sa, začína pribúdať. Po novom poškuľuje po miestenke vo Formule 1 švajčiarsky tím vedeným Craigom Pollockom, ktorý by sa mohol opierať o finančnú podporu Saudov. Aspoň tak tvrdí portál RacingNews365.com.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92256/racingnews365-com-o-vstup-do-f1-ma-zaujem-svajciarsky-tim-podporovany-saudskou-arabiou

Tí Saudi tam proste v tej pú s t i nemajú čo robiť, ale peniaze majú…
Už si toho postavili veľa, nuž, teraz sa zameriavajú na F1 už aj oni, tak jak celý ten ropný polostrov…

Cim viac timov v F1 tym lepsie…Konecne by nastala aj konkurencia a konecne by nedominoval iba jeden tim!Odkedy je v F1 iba 10 timov,tak je konkurenica zalostne mala a dominancia jedneho timu.10 timov je smiesnych,kedze trate su robene na omnoho viac monopostov,bolo by viac subojov,viac predbiehacich manevrov atd.

A inak Saudi ,uz v F1 boli v 70 a 80 tych rokoch v time Williams,ked boli hlavny sponzor.

1 Like

Vstup daneho timu podporovaneho saudami…?

Aby im ten vstup presiel. Predsalen vacsina timov je kráľovský dotovana sponzoringom prave od saudov. Takze novy tim od saudov znamena vyraznu stratu na sponzoringu… Takze velke drahoty robili za 20mega z balicku pri andrettim. Co budu robit pri xy ciastke od saudov… :thinking: