Racing Bulls pred Red Bullom: Lawsonovi sa vracia na tvár úsmev a pochvaľuje si dobrý pocit | Magazín F1 - F1online.sk

Na posledných dvoch súťažných víkendoch nebolo Liamovi Lawsonovi do spevu. Po prvom dni vo svojom starom tíme sa však zdá, že by mohol dosť rýchlo pookriať. V piatok sa mu už na tvári zjavil menší úsmev, keď si spomenul na to, aké je to mať z jazdy dobrý pocit.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/193306/racing-bulls-pred-red-bullom-lawsonovi-sa-vracia-na-tvar-usmev-a-pochvaluje-si-dobry-pocit

Jsem to říkal hned, že pro Lawsona je návrat do Rubidia největší výhra.

Redbull je vo velmi blbej pozicii. Wachemu to nejako nejde a nove pravidla za rohom. Momentalne mam vacsiu doveru, ze RBPT postavi konkurenciechopny motor ako ze Wache postavi konkurencie schopne auto.
Vyhoda RB moze v byt prave ze budu mat svoje becko pod rovnakou strechou. Kedze je tu rozpoctovy strop mozu do becka naliat rovnake mnozstvo prostriedkov, vyskusat nejaky alternativny pristup a ktovie, mozno tam vyrastie nejaka nova osobnost.

Prostě tak jak mění jezdce mezi áčkem a béčkem, tak vymění inženýry :slightly_smiling_face:

Stejně je to tím lakováním. Hezké auto - rychlé auto. A rubidium má letos jednoznačně nejhezčí lakování.

No jsem moc zvedavy na zitra a na zavod.

No já ti nevím - fakt je pro Lawsona výhra, když ho v P1 (což je asi jediné porovnatelné, P2 bylo úplně mimo, jen rekord v počtu RF) porazil Hadjaar o 3 desetiny a Tsunoda skoro o půl sekundy? A přitom Juki zaostal za Maxem jen o desetinu…
Upřímně pokud by to podobně dopadlo i v Q, tak by to byl pro Liama spíš pořádný průšvih. Uvidíme zítra po 8h :slight_smile:
Samozřejmě věřím, že mu auto sedí více, ale aby to pro něj byla fakt výhra, tak musí ještě pořádně zamakat…

Nemůžeme vyřknout ortel hned po dvou trénincích proloženími rudými vlajkami.
Ale první reálné náznaky uvidíme už v závodě.

Ty tu píšeš, že to je pro něj výhra, já ne :slight_smile:
Uvidíme po Q a pak přirozeně i závodě, to už by mohlo napovědět více.

Já si totiž myslím, že se Lawsonovi bude v Rubidiu dařit lépe než Yúkimu v RB. Nemyslím pouze jeden závod, ale v delším období.
Neber tento odhad jako kritiku jezdcům, ale Red Bullu.

Jinak další prasárna Hornera :
Dohoda? Kdepak! Žádná nebyla. Red Bull vyhodil Lawsona po telefonu

2 Likes

Hmmm, furt to samy, jasne ze kdyby se VISA ocitla z nejakeho zahadneho duvodu pred Red Bullem budou zpomaleni, tohle je uzavrena kapitola.