Prvé zasadnutie skončilo. Tlačová správa hovorí iba o „doladení“ nových pravidiel | Magazín F1 - F1online.sk

Boli sme veľmi zvedaví, či Medzinárodná automobilová federácia vydá po prvom zasadnutí technických riaditeľov nejakú tlačovú správu. Napokon ju vydala. Ešte vo štvrtok večer sa v médiách objavilo krátke stanovisko FIA, z ktorého sa dajú vyčítať dve veci: tímy sú odhodlané presadiť „úpravy“ a rokovania sú zložité vzhľadom na snahu každej strany vytĺcť z týchto rozhovorov výhodu pre seba.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/231401/prve-zasadnutie-skoncilo-tlacova-sprava-hovori-iba-o-doladeni-novych-pravidiel

vysledok - obmedzi sa velkost turba a ferari nebude mat najlepsie starty :slight_smile: keby som si mal tipnut podla toho, kto si tam vie najviac vybojovat.

2 lajkov

alebo 10s penalizacia pre ocona

2 lajkov

Cakal si nieco ine ako posilnenie pozicie Mercedesu ?
Inak za mňa, rokovanie po prvych dvoch pretekoch sezony o zmene novych pravidiel je :

1. Škandál ktory neviem ci ma v historii obdobu
  2. Totalny amaterizmus FIA
  3. Uz mi nic nenapada

Takže 20. 4.? Budu se těšit. Škoda, že jako malinká muška nemůžu být na těchhle setkáních. To může být zajímavější než většina standardních sezón :smile: .

2 lajkov