Prost radí Norrisovi, aby si bral príklad z Piastriho: Nejde len o talent, ale aj psychiku | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď by sme Landa Norrisa pokojne mohli označiť za jedného z najväčších smoliarov vo Formule 1, stále platí, že každý sme strojcom svojho vlastného šťastia. Pilotovi McLarenu to v tomto roku príliš nevychádza – častokrát nie vlastnou vinou –, ale môže urobiť niečo viac, aby svojmu šťastiu išiel naproti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198453/prost-radi-norrisovi-aby-si-bral-priklad-z-piastriho-nejde-len-o-talent-ale-aj-psychiku

Snažia sa z Landa urobiť niečo čo nieje. Výsledkom budú len jeho horšie výsledky a večšia frustrácia.

1 Like

To je pravda. Do určité míry na sobě člověk samozřejmě může pracovat, ale hlavně by měl stavět na tom, v čem je silný, a netrápit se tím, čím není. Pořád mi taky připadá, že nemá kolem sebe správné lidi, kteří by ho do určité míry chránili a podprahově propagovali, což je hodně důležité.

2 Likes

Do Norrisa sa v tomto smere dost sije, ale bohuzial taka je doba. Ked chcu, tak ho budu chytat za slovicka, vyhadzovat mu na oci co povedal a pod. Proti tomu sa musi obrnit, inak to neda. Piastri v tomto smere posobi ovela lepsie, menej keca a nie je nanho vyvijany taky tlak. Od Norrisa sa tak nejak ocakava, ze ked minuly rok ponahanal Verstappena, tento rok by to mal mat vo vrecku. Piastri mu ale robi skrk cez rozpocet a taketo komenty mu tiez nepomahaju.

Osobne viac preferujem Piastriho(pride mi komplexnejsi pilot aj na trati aj mimo nej), ale budem rad, ked sa Norris nenecha nahlodat a pobiju sa o titul do konca. Nemyslim si ze zmena kridel ich oslabi, ked tak trochu zamiesa poradim za nimi, takze boj o titul bude primarne medzi nimi dvoma, Verstappenovi sa moze akurat tak podarit haluz v tom zmysle, ze sa v McLarene budu medzi sebou okradat o body. Ale kym v RBR, Mercedese ci vo Ferrari nepridu na to, co McLaren robi a nezduplikuju to, vidim to na suboj pilotov McLarenu

5 Likes

Norris na to bezesporu jezdecké kvality má, no s tou hlavou něco bude muset udělat. U Norrise je to podle mého kombinace citlivého člověka s touhou po uznání, což je v F1 velmi tenký led. No nechme to na jeho koučovi. V každém případě souhlas s Prostem.

1 Like

To je proste F1. McLaren ma auto, ktore moze vyhrat kazdu jednu GP, vyhrali 5 zo 6 a Lando ma jedno vitazstvo Oscar 4. Ked vyhra nasledujucu trojicku, co kludne moze, tak bude zase vsetko hore nohami.

Lando je rýchly v čistom vzduchu, dobre sa mu predbieha jedine na DRS, štarty sa snaží len prežiť, potom sa 2/3 závodu vozí na istotu a na konci zaberie. Večšinou neskoro. Na víťazstvo potrebuje dobrú stratégiu a pomoc od kolegu, preto to minulý rok MCL pos…, mali z Landa urobiť jasnú 1. Teraz ho už Oskar prerástol.

1 Like

Resime co ma delat Lando, co Lewis, jak se ma chovat Max, jestli se ma vyhodit Fred, pred Christianem, nebo obracen. Ale jedina spravna cesta je tahle :grinning::

https://youtube.com/shorts/cVZU3H-AH34?si=jsID8zSSAUEe-yhw

1 Like

myslím si, že tohle by mohl být tvuj typ. :thinking:

1 Like

17ka ? Daj sa dokopy…

Ta je akorát pro @Ferda

3 Likes

Ty víš kolik jí je?

Neviem, ale tebe cez 50 :smiley:

Aha, tak to jo. :smiley:

1 Like

Hele neurážej. Tak staré vnučky ještě nemám. :grinning:

Nevím ani jestli bys takový “vnučky” chtěl. :smiley:
Ale v pohodě, D.COULTHARD “rozpoznávacím testem” taky neprošel. :smiley:

2 Likes

Je to krásná holka a moje prostřední vnučka má trochu podobné rysy. Jen je asi o polovinu mladší, takže žabec v nádherné věku se kterým ještě nemlátí puberta.

Je vidět, že máš vkus. :+1:

2 Likes

Já už jsem ve věku kdy už si moc nemůžu dovolit někoho kritizovat za vzhled. Navíc ta holka, pokud je to holka, protože se mi její sukně poněkud nezdá je skutečně moc krásná.

4 Likes

Vypadá to, že Lando má víc poradců než Emmanuel Macron, a navíc zadarmo. :slightly_smiling_face: A v souladu s jejich radami nám dluží reakci na jejich nevyžádané rady. :grin: