Problém nebol v stratégii, podotýka Vasseur: Všetko sme zničili | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari v sobotu spravilo krok vpred, v nedeľu však prišiel pád. Piloti Scuderie nedokázali držať krok s Mercedesom ani s Maxom Verstappenom. Tifosi by mohli tímu pod vedením Frédérica Vasseura vyčítať trojzastávkovú stratégiu, no podľa šéfa tímu by klopali na nesprávne dvere. Problémom bola nedostatočná rýchlosť a prehrievanie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/237623/problem-nebol-v-strategii-podotyka-vasseur-vsetko-sme-znicili

A ja naivný b.l.b.e.c som mal od rána prichystané toto tu :joy: tak si to zase niekde uložím a počkám…

1 lajk

Meli sundat kryt motoru, nevim proc se toho tak boji.

To neboli len Mercedesy a Max, dnes boli reálne 4. najlepší tím. Tak snáď nabudúce…

A to este lando mal staru baterku

A oni tuším novú a o kilo ľahšiu, ale problém bude inde.

No a snizovat vahu, tak jako vzdy.

A čo potom Monza? … a SPA?

To bolo reci po barcelone a dnes si ani neskrtli

Luiho rady a nastavenia asi moc teamu nepomohli :joy:

Ále, hlavu hore… Nejen že ještě není konec, ale ještě není ani polovina. Třeba to zase půjde.

Monopost sity na mieru Luimu a takto to dopadlo .Charlesa zarezali tak nech si to vyzeru :+1:

Tu platí to, čo som písal už od začiatku, kým sa nezvýši výkon motoru, tak na tých rovinkách ich vždy porazia … MONZA a SPA sú bez šance, ak neupravia motor … :frowning:

Jeste je treba vylepsit elektro motor a snad se posunou dopredu i v zavode.