Priznal Wolff, že rokuje s Verstappenom? Musím preskúmať budúce možnosti | Magazín F1 - F1online.sk

Prelievajú sa rozhovory medzi Mercedesom a potenciálnymi záujemcami o sedačku v tomto tíme na verejnosť? V poslednom období nevyplávali na povrch žiadne veľké novinky, ale George Russell po príchode do Rakúska naznačil, že jeho predĺženie zmluvy s Mercedesom sa naťahuje, pretože Toto Wolff rokuje s Maxom Verstappenom. Ten to v piatok nepoprel.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/205181/priznal-wolff-ze-rokuje-s-verstappenom-musim-preskumat-buduce-moznosti

Včera jsem psal, že na toto téma vyjde ještě tak 20 článků (nicneříkajících). Tak tady je první.

2 Likes

Ináč fakt Matúš. Prečo je potrebné vytvárať v prostredí F1 nepriateľov na život a smrť? Kôli čítanost? Toto nie je seriózna novinárčina. Ale na druhej strane ak to dopadne, tak som zvedavý na Verstappenových fanúšikov a ich nové názory va Wolffa. Ono možno už asi nebude taký kretén, ako bol u nich vykresľovaný predtým, podobne aj vo vzťahu k Brownovi, tam to ale asi nedopadne. A na druhej strane. Bude u nich naďaľej Horner najlepší šéf tímu v padoku?

1 Like

Přitom už teď je to aspoň dvacátý článek o Emilovi v Mercedesu. Několik o Emilovi v Astonu, pár ve Ferrari a dokonce i Renault je pro Emila tutovka.

Noo, budu to počítat od toho mého včerejšího příspěvku. Jinak už bychom se nedopočítali.

Myslel som si, že chce odpísať Russella. No on by normálne vyhodil Antonelliho :eyes:

Ja sice Verstappenov fanusik nie som, ale Wolff bude vzdy kreten :rofl: minuly rok mu z Verstappenovej r1ti trcali len topanky, potom povie, ze ho nikdy nechcel a neflirtuje a teraz to zasa nijak nepopiera. Naopak, uhyba s tym, ako sa definuje flirtovanie.

Aj ked mam taky pocit, ze od Russella a Wolffa je to len rozduchavanie ohna a pomsta za tie protesty v poslednej VC. Snazia sa Hornera dostat do vacsej nepohody. Podla mna

A Horner bol najlepsi sef v padoku. Ci este stale je je otazne, uz sa mu ten dream team zacina rozpadat. Treba sa vsak spytat, co mohol spravit lepsie.

Co sa Pavlika tyka, to nie je novinar ani nic podobne. Tam ide cisto iba o kliky a podporovanie flameov v diskusiach. Najde najvacsiu kravinu aka sa da, slahne do google prekladaca, hodi sem a len caka co pride uderka. Uz nejaku dobu na fore prevazuje hate na RBR/Horner/Verstappen, takze clanky na tuto tematiku sa hladaju prioritne.

5 Likes

Klid, Toto si jen hraje s RedBullem, ať jsou v nejistotě :slightly_smiling_face:

Verstappena by som už ho nechcel. Je vo fáze ako bol kedysi mattel so 4 titulami. Sú tu už ďalší mladíci. Starého Joska by som poslal do hajzlu ak by mi v týme kecal…a max je stále len zamestnanec.

To by bola cesta do pekla, jednak by s otcom rozvrátili tím, na druhej strane by Maxík pohorel, ak by mu neurobili monopost na jeho jazdecký štýl a nemyslím si, že by Mercedes chcel viac titul jazdcov ako titul konstrukterov