Pripravil nás o Pohár konštruktérov. Marko opäť dvíha varovný prst Pérezovi | Magazín F1 - F1online.sk

A je to špatně?
Na druhou stranu, pokud by byl vedle Maxe lepší jezdec, tak by mu třeba sem tam vzal nějaké body.
Takhle je hezky vždycky někde uklizenej za ním.

1 Like

A manazment RB zato nemoze? Vsak vsetci uz vyhadzovali Pereza minuly rok ale RB sa rozhodol tak ako sa rozhodol. Len z neho robia blbca, asi im to vyhovuje.

Nechteji nam rict nic. To by totiz museli vedet ze vubec neco chteji rict. Protoze takhle nam jenom prerikavaji vysledky zavodu. Nekdo by jim mel prozradit, ze mi to vidime, ze sterace stiraji, to nam nemusi hlasit. Je videt, ze jsou to nevzdelani kulturni barbari.

A co asi tak čekáte, že napíšou?

Stavíme motorárnu a první vlastní motor, tak potřebujeme každé euro, protože to stojí moc peněz.
Pérez nám podstatnou část peněz zajistí a navíc dělá svoji práci obstojně, takže nikdo lepší pro tyto účely není.
Plníme všechny naše cíle a jsme happy.

Ja necekam, ze mi neco napisou, ja uz pres rok cekam, ze Checovi podekuji a vezmou nekoho jineho.

A pokud je to jak pises, tak at nerikaji nic ne? Vzdyt Marko muze vylezt a rict, Checo vynikajici zavod vystrachal se na 10 misto a mel trosku smuly, jinak by byl vyse. My se tu budeme vztekat a ty nas utres timhle. Ale v kontextu tech vyhlaseni co davaj, to co jsi napsal nema fakticky zadnej drajf.

Ty jsi takovej praktickej. To musi trhat usi i tobe ne? Teda rekl bych obvzlast tobe.

2 Likes

Já jsem s tím úplně v pohodě.
Komunikace s veřejností je složitá a nevděčná disciplína, takže mám spoustu pochopení.

1 Like

Dobre rano RB to že vas potopi perez v boji o titul bolo jasne už v lete ved len si prečitajte tohle
Sergio Pérez získal v posledných pätoro pretekoch deväť bodov.
to je super jazdi totiž za sauber :smiley: nie počkať
už ho konečne vyhodte nebo rovno kašlite na druhe auto ušetrite stejne posledne roky je to len do počtu nebo ho skuste prenajimať miliardarom nech si skusia F1 ved horšie vysledky nebudu a penazi bude stejne

Od Monaka po Las Vegas získal Peréz 43 bodů. (14 závodů a 2 sprinty).
Jo, ty body do PK chybí. :slight_smile:

Když to vidím takhle napsaný, tak to je hrozná ostuda. :smiley:

3 Likes

Chápu, že vyhodit Péra není jednoduchá a to z několika důvodů.
Jednak má platnou a navíc hodně čerstvou smlouvu.
Když Pára propustí, tak takbude RB platit nejen tučné odškodné, ale příjdou o tučného sponzora.
A ten sponzor i s Pérem samozřejmě přejde ke konkurenci, což je taky problém. A zase v tom hrají velkou roli peníze. Proč konkurenci darovat tak tučného sponzora?
A co kdyby se Péro u konkurence rozjezdil a ukázal, že chyba nebyla na jeho straně. Tím by světu ukázal, že s nim nebylo v RB zacházeno jak se sluší a patří.

Pérez mal byť už dávno v ťahu. Je tam len do počtu, body nezbiera a voziť sa takto mizerne može aj v taxíku

Jestli Ti tohle připadá jako zvládnutá komunikace s veřejností, tak musíš být mimořádně tolerantní šéf :smile: .

1 Like

Nebo to sám dělám ještě hůř, takže mám pochopení :grinning:

1 Like

uz som to tu raz pisal, to ze ho uz davno nevymenili, musi mat nejaky dovod ktory nejde von ( nie su to peniaze, malinovkari mali penazi vzdy dost). bude to nejaka z konspiracii, napriklad ze vie nejaky technocky detail, alebo spinu na management, ktory moze prezradid ak nebude v aute25

by ma zaujimalo kto o tych sedackach naozaj rozhoduje.

Niekedy aj pred ním, keď ho predbieha o kolo späť.

nechapem, ze ho tam drzia.
on tam kazdu velku cenu, musi doniest kufre plne penazi, inak si to neviem vysvetlit.
a zda sa, ze utrpenie bude pokracovat