Prípad Cardile skončil až na súde. Taliansky inžinier odíde do Aston Martinu až v lete | Magazín F1 - F1online.sk

Pred pár dňami sme písali o odchode Enrica Cardileho z Ferrari, ktorý sa podľa talianskeho denníka Corriere neúspešne pokúšal o predčasné uvoľnenie spod zmluvy. Noviny však nevedeli, že jeho prípad rozlúskol až súdny spor. Ten Cardile prehral a do Aston Martinu sa presunie až 18. júla.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188872/pripad-cardile-skoncil-az-na-sude-taliansky-inzinier-odide-do-aston-martinu-az-v-lete

zda sa ze AM to chce cele hodit na Carileho ale teoreticky by mali mat aj oni problem. Spolupracovat so zamestnancom ineho teamu ich moze dost poskodit. Keby sa niekto do toho oprel, tak to moze oznacit ako korporatnu spionaz.

3 Likes

To som rad ze tento krivak je prec, chybat nebude

Proč je krivak?

1 Like

Co takto si precitat clanok?

2 Likes

Skolioza, si pozri fotky

3 Likes

Tak díky kluci, za nic.

2 Likes

naco podpisuju take zmluvy a potom sa ich snazia obchadzat, alebo sudne zrusit?
zmluvy by sa mali dodrzovat, nikto nikomu snad nestal s pistolou pri hlave a nenutil ich to podpisat.
ak chcu predcasne ukoncenie zmluvy tak treba dat tej druhej strane nieco co ju presvedci na skorsom ukonceni

3 Likes

No jo no, ale však to je úplně normální, nic nového.
Teď akorát koupí Cardilemu počítač a telefon, aby to nebylo tak nápadné, a nemusel tak navštěvovat továrnu-

Tak ja som zil v tom, ze ty si najviac cenis fair play

6 Likes

Já jsem taky dlouho žil v tom, že budeš neutrální, když ses k tomu hlásil, každej se někdy zklameme v lidech

1 Like

Konecne si to pochopil

2 Likes
2 Likes

5:04 to jsou přesně má slova.
Za Norským by měl běhat rytec a jen to za ním ťukat.

Strolla bolia zada z toho jak cely aston nosi na nich?
To by mali boliet Alonsa

1 Like

Možná už i ruka. Třeba právě proto je Alo tak trochu mimo akční rádius Strollové dlaně a pro jistotu ještě v bezpečném úhlu. :crazy_face:

Ja som tym ale dal Alonsovi kredit :smile:

1 Like

Někdo kredity a já bych dostal aspoň tři mínusy, kdyby to tady šlo. :grin: