Príliš ma zaujímalo, čo hovoria ľudia, priznáva Norris | Magazín F1 - F1online.sk

Čo stojí za vzostupom Landa Norrisa po letnej prestávke? Na britského pretekára by si po poruche v Zandvoorte málokto stavil, ale teraz sa zdá, že je v životnej forme. Nielen v priebehu tohto roka sa veľa hovorilo o jeho psychickej odolnosti a aj slová samotného Landa ukazujú, že práve zlepšenie v tejto oblasti výrazne prispelo k jeho súčasnej forme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220130/prilis-ma-zaujimalo-co-hovoria-ludia-priznava-norris

Ach, keby som dostal euro zakazdym, ked Norris vyhlasi, ze ho prestalo zaujimat, co hovoria ludia, uz by som bol tazko za vodou.

2 Likes

Ale tak rodiče už jsou snad v cajku, od tý doby, co vede šampionát. :+1:

1 Like

Lando prestal v kokpitu premyslet nad nesmysly a hned je to videt.

@Admin

Úvodzovky

Na druhej strane, Lando Norris prežil sezónu plnú vzostupov a pádov.

Úvodzovky

A toto je fama ktoru vymysleli fanusikovia a media. Lebo ked sa pozrieme na vysledky tak Norris je najkonzistentnejsi jazdec v tejto sezone zatial. Nedokoncil 2 preteky, raz po vlastnej chybe (tie robime vsetci aj pilot F1), druhe kvoli technickej poruche. V ostatnych pretekoch ktore dokoncil skoncil mino podia tiez 2 krat. Najhorsie umiestnenie je 7. miesto a druhe najhorsie je 4. Tak sa pytam ziskat 7 vitazstiev a dalsich 10 podiovych umiestneni je sezona plna vzostupov a padov?

2 Likes

Konec sveta nastal 2012.

Toto je trefne… Vzdy to len media nafukovali, aby ho mentalne deptali a prekrucali mu slova. Vsetko bolo umelo vytvarane, ked bojoval s Verstapenom aj tento rok s Piastrim.
No minuly aj tento rok nas presvedcil, ze ma lepsie tempo v celej sezone ako Piastri a ak ma monopost, polahky si poradi aj s Verstapenom.
No ten bude mat na posledne zavody este mega upravy, aby so stastim mohol pomyslat na titul.
Uz len cakam, kedy niekto Verstapena zostreli, tak ako to on robieval roky dozadu, ked mal bodovy naskok. Velmi by som chcel vidiet tu jeho urevanu reakciu, ked dostava vlastnu medicinku. Lebo niekto s nim vyhra suboj v zakrute a uz krici do vysielacky, ako mu nenechali priestor :smiley:

1 Like