Prídeme o tradičné preteky? Šéf VC Monaka predpovedá odchod Formuly 1 z Európy | Magazín F1 - F1online.sk

Jestli v plnírně láhví špatně vypláchli čistící louh, tak máš po ruce i louhový akumulátor.

Už vyšlo to nové Lego. Moc se mi nelíbí, řekl bych, že se nepovedlo.
Ale je z kategorie těch levnějších.

1 Like

Ale tak jedno postavit můžeme. :slight_smile:

5 Likes

Monako je sice extremna nuda, ale z historickeho hladiska a z hladiska atmosfery, som ochotny spominane Imolu a Zandvort, ale aj Hungaroring postavit do poradia na zrusenie pred nu… Barcelona uz ma odzvonene, ked nastupi Madrid podla mna…

Občas vyzkouším, jestli jste ve střehu…

Jednou jsem napsal strašný nesmysl a dostal jsem 7 srdíček, jindy napíšu velemyšlenku a nic, teď jsem zkusil pejsky a místo žen se chytil Helmutko…

Nedá se to odhadnout :smiley:.

1 Like

No zeny se chytly take, ale asi jinak nez jsi cekal. :joy:

Dostal jsi peknou bidu. :grin: A tak jsi byl @Evap sympatickej, bych si tipnul. :grin:

No z toho mi vychazi, ze tvoje nesmysly jsou asi hodnotnejsi, nez tvoje velemyslenky. :joy:

Ale to vitej do klubu. Ted jsem v jednom vlakne vymyslel perfektni logickou past na bratry v triku a tesil jsem se jak to ostatni prohlednou. Vysledek? Mam pocit ze bratri v triku to nepochopily vubec a ty ostatni slusny to tak nejak nasr… . :joy:

1 Like

Proč mě budíte? Kvůli psaní nesmyslů jsme tady snad všichni, ne, aspoň já určitě :smile: . Cenné myšlenky můžeme šířit i veřejně pod vlastními jmény, to bychom nemuseli na anonymní fóra :smile: .

3 Likes

Nedostal, a už vůbec ne od Evap :wink:

Kdyz to rikas, tak to tak je. Musis to vedet lip nez ja :wink:

Pardon, teda no. To vis jak slon v porcelanu. Jen odpocivej, zitra se brzy vstava. A v nedeli se clovek a ani zena nevyspi. :grin: :wink:

1 Like

Měla jsem teď docela pracovně náročné dva dny, ale už se koukám na záznamy tréninku, takže jsem mírně přeháněla :smile: . Jinak - absurdní debaty mě baví…

2 Likes