Príde oznámenie v Silverstone? Wolff chce mať jazdeckú otázku vyriešenú „do letnej prestávky“ | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes akoby tušil, že to s ich monopostom nebude v Rakúsku žiadna sláva. Možno preto sa rozhodli roztočiť najvyššiu mediálnu hru. Jej ústrednou postavou bol opäť Max Verstappen a jeho budúcnosť. Treba povedať, že Tota Wolffa sme počas víkendu videli častejšie ako jeho monoposty.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/205748/pride-oznamenie-v-silverstone-wolff-chce-mat-jazdecku-otazku-vyriesenu-do-letnej-prestavky

Hlavně žádné unáhlené závěry.

takze ak to teraz Maxo 2x zaparkuje do steny a neziska ani bod, tak to bude ok?

… to záleží na Russellovi, aby to stačilo :smile:

Jenže kdyby fakt Wolff dostal Verstappena, tak co s Russelem? Nevím proč, ale mám takový tušení, že by mohl skončit Stroll…

1 Like

Šestý - od soboty.

1 Like

Russell s Maxem v Mercedesu, a Antonelli na zkušenou do Alpine. Co s RedBullem pak nevím :face_with_hand_over_mouth:

Ale počítám že to dopadne tak že Horner dostane padáka a Max to tam s tátou komplet obsadí :slightly_smiling_face:

1 Like

Myslíš, že by dali Antonelliho do Alpine jo? Však Wolff si ho hýčká ne?

No však aby se tam zajezdil, na zápůjčku, proč ne. Jednali spolu, Bottas je kouřová clona :smile:

1 Like

Fantazie ti nechybí, to by možná nemuselo být špatný…teda pro diváky. Pro RB R.I.P. :smiley:

1 Like

Já si to taky myslím. Ono mi nedávalo smysl zbavit se Antonelliho ani Russella pro Maxe, ale takhle by mi to docela zaklaplo.

1 Like

Max je pilot ktorý sa neodmieta to vieme vsetci

Bohuzial nevieme.

Su tu aj nazory, ze Maxa nikde okrem RB nechcu alebo ze sa do Mercedesu nehodi. :sweat_smile: