Priatelia ma môžu vyfackať, ak ma úspech zmení, hovorí Ocon | Magazín F1 - F1online.sk

Esteban Ocon nemá v padoku povesť najpopulárnejšieho jazdca. Súčasná generácia pilotov F1 sa veľmi dobre pozná už od detstva a zdieľali spolu motokárové okruhy. Na štartový rošt sa nám tak prikradlo priateľstvo, ktoré bolo v dávnejších dobách pomerne vzácne. Ocon sa však počas svojej kariéry nepreslávil budovaním vzťahov s tímovými kolegami a ostatnými jazdcami, ale napriek tomu tvrdí, že ho sláva nezmenila.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/207966/priatelia-ma-mozu-vyfackat-ak-ma-uspech-zmeni-hovori-ocon

Asi som jediná, ale mne je Esteban sympatický

1 Like

Nejsi, mně celkem taky. A to je asi nejlepší, co o něm můžeme napsat - lepší, když je sympatický ženským než chlapům, ne :smile: ?

:smiley: tak možno je aj dákym chlapom sympatický. Majstrovský materiál to nie je, ale ako solídna dvojka by v top tíme podľa mňa obstál. A podľa mňa nie je ani také hovado ako sa o ňom píše

Mně se líbí, že nenaskakuje na tu vlnu ukázněné poslušnosti, která se momentálně prezentuje. Určitě není špatný jezdec a myslím, že má dost velkou šanci se v F1 udržet delší dobu. Taky umí proměňovat šance, to je důležité.

Mé sympatie k jezdcům jsou určitě trochu jiné, než ty holčičí, ale klidně se přiznám, že Ocon je velice zajímavý jezdec i když fandím jeho největšímu soupeři Gaslymu.

Oni mi jako závodníci připadají jako dvojčata - stejně staří, dá se říct stejná kategorie pilota, stejná národnost… Musejí být velcí konkurenti už z logiky věci, i kdyby spolu jinak vycházeli - což nevycházejí :slight_smile: .

:thinking: hmmm, tak to si Alo se Strollem nepomohl moc… :sweat_smile:

2 Likes