Když tohle pravidlo vyšlo v platnost, tak Williams moc nadšený nebyl, protože se mu hodně zvedly náklady na motory.
Nechapem co tym myslis, ze mali nizsiu spotrebu ked mali 40x vyssie emisie, ale je mi to aj jedno. Porusovali zakony, ostatne je irelevantne.
Tak si zjisti kolik bere auto když 3x tolik regeneruje….
No jo, ale V6 a V8 , tam to bylo jinak. Tady to museli nasypat do “pár” motorů ten jakoby zisk.
Williams tehdy trápila existenční otázka, proto dával přednost nižší ceně nad výkonem.
Jj, pamatuji….F1 začala být jiná liga, už to nešlo dělat po staru.
Kdo ví, jestli by se Williams udržel, kdyby už tehdy byly stropy?
Zanedbavali továrnu tak, že to prostě tak muselo dopadnout…a ty dobří odešli do RB, Mercedesu atd…začlala jiná éra, éra jinych týmů a peněz.
Ve své době neměl Williams šanci ani když sir rozprodával své celkem vzácné filiálky. Nakonec Claire musela prodat i tým, aby rodina Williamsů nepřišla o všechno.
Dobre
takze ty tu obhajujes podvod s emisiami, lebo tie auta zrali menej. To, ze mali niektore aj 40x vacsie emisie v realnej prevadzke ako sa prezentovalo je v pohode, hlavne ze bol vykon a spotreba. Okej. Tak to nebol podvod ale inovacia
to mi staci na pochopenie logiky.
V klidu, zjisti si bez emocí jak vše bylo, není potřeba z toho dělat komedii. Pokud tedy chapeš jak funguje motor, dieselovej s DPF. Tož tak…a nejsou emise , jako emise.
Tu tady předvádíš od prosince
Ja som kludny. Ty mi povedz, cim chces obhajovat podvod, ku ktoremu sa nakoniec priznali, platili odskodne atd.
Já to beru tak, že ty normy byli zcela zbytečné, špatně vymyšlené, v provozu blbě funkční….měřilo se to nesymslně.
Ano byl to podvod, to je pravda…na nesmyslné nařízení.