Preto ste vyplatili Péreza zo zmluvy? Horner nevedel, ako odpovedať na otázku o Lawsonovi | Magazín F1 - F1online.sk

Liam je ale fakt extrém :frowning: Uvědomte si, že mimo jiné i pod hodně ostrým tlakem od něj a jeho managementu fakticky přímo odstřelili Ricciarda a nepřímo měl jistě vliv i na Pereze, tedy bez velké nadsázky dění kolem něj “ukončilo” dva extrémně zkušené piloty. A pokud pilot, kolem jehož nasazení byly až takto extrémní dopady, vybouchne tak totálně, jako zatím Lawson, tak to je prostě pro RB megaprůser a ochota vycházet mu vstříc bude asi velmi malá.

A upřímně se mi nezdá, že by to auto bylo až tak extrémní na řízení. Max celkem jednoznačně letos komentuje ve stylu, že se řídí o dost lépe než loňské, jen zkrátka nemá rychlost na úplný vrchol. V tomto kontextu by právě mladí piloti neměli mít až takový problém to dát, jsou obvykle přízpůsobivejší než piloti ve věku Ric či Per. Bohužel začínám mít obavu, že se Liam zkrátka totálně sesypal, možná mu i stouplo do hlavy to, kdy konečně dostal plnohodnotnou smlouvu a teď je pořádně zaseklý :frowning:

Lawson toho v F1 moc neodjel a hned ho strčili do týmu s nejprotěžovanějším jezdcem všech dob a s šéfem, který se ke každému jinému jezdci než Emilovi chová jako hovado.

Co může pak od takového nováčka soudný fanoušek F1 očekávat.

Divil by ses ale Marko tady ma svy fanousky.

A co s tím mám dělat?

No bez si stezovat, ne jen jsem to nadhodil ze i takovi jsou mezi nami, coz je desivy.

Stěžovat? A komu? Je to jejích vlastní vnitřní boj.

Dneska nejakej vostrej ne, muzes jit treba mluvit do dubu :face_with_hand_over_mouth:, uff jsem nemocnej, ty teplotni zmeny me dostaly

Rychle se uzdrav, venku je už krásné jaro. Já taky chytil mírný zánět šlach pod kolenem. Ale páteční pinčus jsem si neodpustil. :blush:

No, bohuzel dneska od probuzeni bolehlav jako hrom, vzdyt v noci bylo -1 a od rana uz zase sajnilo slunce jako blazen, to zas bude nemocnejch.

Ale je krásně. Horší by to bylo, kdyby bylo uslimpané počasí. Jen to chce ráno teplejší oblečení.

No vsak jeste jednou dvakrat, nebe se zapari a bude, rozdil skoro 20st nikdy nic dobreho neprinesl, jen sedivy skraloup.

Voda je hodně důležitá, vždyť zima bez sněhu byla hodně suchá.

Snih byl a jeste furt je na horach, ve meste je stejne jen na obtiz, aspon tedy pro me :face_with_thermometer:

V lednicce na me ceka zluty meloun, dam si lazen a pak ho rozmixuju na koktejl, to bude vrchol dne, nuda co :rofl:

Žlutý meloun mě nikdy nechytil. Jsem na vodní. Chystám se na kedluben.

To je tak na chut, smutne na me koukal.

Přece mu nezkazíš radost, že? :grin: Jak se jmenuje?

Jmeno jsem mu nedal, to bych ho pak nemoh killnout.

Uz je na mrazaku a ceka na rozmix, bude dobrej jako zmrzka.

Když do něj přidáš trochu léčiva, tak bude užitečný i jako obohacený vitamín. :ice_cube:

S RUMem by byl fajn, je to fakt dobry.

Raději bych se podíval na recepty míchaných nápojů, aby nedošlo ke znehodnocení chutě téhle bobule.