Prestupový trh ožíva: Verstappen rokoval s McLarenom, o slovo sa hlási aj bulharský talent | Magazín F1 - F1online.sk

Možná by bylo lepší, kdybyste toto fórum brali jako prostor pro diskuzi a ne jako místo, kde můžete, aniž ponesete následky, útocit na ostatní uživatele. Protože to se netýká jen @Jos_Is_Back .

2 lajkov

Vytiahol si tu jeden dominantny rok, kedy bol slusne na bodoch aj Perez. Ten rok som ti tu uz napisal, prave ked som porovnaval dvojky Bottasa a Pereza.

A tam som ti dal niekolko argumentov o tom co dokazali dvojky Hamiltona a co Verstapena.

A ako vzdy si to ukoncil tupymi vyrokmi a odisiel, lebo si nemal na to co povedat.

Ak to vie vacsi tupec, ako ty mal by si to dvakrat vediet. Ak nie, tak ten vacsi tupec je tym padom mensi, ako ty resp. si tupsi, ako vacsi tupec co je dost zle. Ale vidim, ze radsej odbocis od temy, lebo zase len ramena nahodene a svaly iba ako Cartman… svalyyyyy, svalyyyyyy

Takze ano ‘‘zasamovrazdil si sa’’ :smiley:

Ty tu budes asi novy, lebo viac ludi sa tu venuje teme a prave Jos sem vzdy pride s urazkami a mne pises :

Naozaj ? Ci tiez si mal potrebu vstupid do debaty a nedrzat sa temy, ale radsej riesit ‘‘nas’’ ?

Potom si s Josom mozes podat ruky. A este ako decentne tam dodas ‘‘beztrestne’’ aniz ponesete nasledky…. co mi chces vybavit ban za venovanie sa temy a Jos nech dalej uraza ludi nadavkami ? Ty mas tiez slusne klapky na ociach…

Venuj sa radsej F1, ako moralizovaniu druhych.

Pisal si, ze VZDY. Tak som sa opytal na jeden konkretny rok. Tak mal ci nemal Perez v 2022 od zaciatku slabsi monopost?

Ale kludne si tam daj aj 2021, 2023 alebo 2024. Povedz mi, ktory rok mal v RB uz na zaciatku sezony Max monopost s upgradom navyse?

Si si nevsimol, ze z takmer kazdej diskusie s tebou odidem po par prispevkoch? Lebo to nema zmysel. Nie si dostatocne inteligentny na to, aby si chapal suvislosti a data v sirsom kontexte, a tak len tocis rovnake bludy a ides hlavou do steny dookola ako baran.

Tu logika spachala samovrazdu. Ako moze byt vacsi tupec odomna mensim tupcom ako ja?

Hovorim, nie si dost inteligentny. A navyse mas komplexy z Verstappena.

PS: @tiMur je tu daleko dlhsie ako ty a z jeho vyjadreni je zrejme, ze casto zdiela rovnaky nazor ako na F1 (hoci vieme mat aj rozdielne nazory), tak aj na tupcov ako si ty, akurat je mierumilovny a nesuhlasi s mojim stylom komunikacie a s tym, ze tupcom ako ty viem vynadat a dokazem pouzit na vas vasu kartu a vas styl diskusie. :slight_smile:

Ty si normalne slovensky Hogr. A ako ma Hogr svojho Davida, ktoremu sa vzdy rozreve, ze kritizuje len jeho a nikdy nie mna, tak ty mas svojho tiMura.

:joy: :joy: :joy:

Precital som prvu vetu a stacilo mi…

Dookola dookola dookola…. toto je tvoja filozofia pisania. tocit sa v kruhu, aby ta nikdo nemohol dobehnut… ale tym sam na seba poukazujes ze si mimo realitu…

Pereza a rok 2022 som ti rozpisal, ked som si dal do podrobna pracu s porovnanim spolujazdcov Hamiltona a Verstapena…

A zopakujem to znova. usiel si z tade s trapnymi dristami, ako vzdy ked ti dojde rec.

A teraz tu zase vytiahnes rok 2022 ako by sme sa o nom pred tym nikdy nebavili :smiley:

A znova dookola a znova…

Ty si len chudacik, co tu bude do nekonecna obhajovat Verstapena a budes tu celit stale kritike OPRAVNENEJ.

Teraz mi udreal veta do oci hore :smiley:

Ak je niekto za velkeho hlupaka, vzdy sa najde niekto, kto ho predbehne a velky hlupak sa stava mensim, lebo ten novy zaujme jeho miesto :smiley:

Ale taketo slovne hry ma radsej Bretnix, ty si na to prikratky…

Otazka bola jednoducha:

Odpoved nikdy neprisla. Ani minule, ani teraz.

Lebo opat klames a sam to vies. :clown_face:

Max je bez šance, nemá kam. Měl by si mnohem více hýčkat RedBull, protože bez nich by byl uplně nahranej.

4 lajkov

Muj tip je ze letos skonci, mozna jeste do konce sezony.

Je o něj taková bitva, že ho nikdo nechce.

6 lajky

Já myslel, že se o něj všichni perou. :distorted_face:

2 lajkov

O jeho plakát v modré ústřici se kluci o něj perou no, týmy F1 očividně ne :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 lajkov

Všichni se o Emila perou až se za břicho popadají. :grin:

Otazka nebola ako daleko bol Perez v jednom roku. Otazka tu ani nebola.

Bola tu jasna teoria, ktora je uz davno potvrdena.

A to, ze kolegovia Verstapena nedostavali rovnaku podporu timu, ako on.

A dalsie drist ys tebou su len hadaznie hrachu o stenu, lebo ako pravy zufalec sa tu ides drzat jedneho rocnika kde Perez bodoval. A aj ten rocnik som ti vyvratil, ked som prave Pereza v jeho top sezone porovnal s Bottasom. Takze ani rocnik 2022 ti nepomoze.

Smutne………

V ktorom time dostava dvojka rovnaku podporu ako jednotka? :sweat_smile:

Jedine tak vo Ferrari, kde jednotka tahala v Monze 2018 dvojku na PP. :clown_face:

Vyvratil si akurat dalsie zvratky zo seba. :face_vomiting:

Cize si sa znova vyhol odpovede a tyzden neskor budes zase niekde reagovat a pisat o Perezovi a rocniku 22 :smiley: A takto dookola… kolotocaris..

Jediny kto sa vyhyba odpovedi si ty. Trepnes blbost, ktorej ani sam neveris, dostanes priamu otazku na tuto blbost a uz sa krutis ako taky slizky had.

Zase nic… uz je to nuda.

1 lajk

Četl jsem, a přidávají se další, ostuda F1, co dodat :pensive_face:

1 lajk

Repasovaný Aston má být až o 15 kg chudší. To jde, né?