Presne pred týmto som varoval, hovorí o odchodoch kľúčových ľudí Jos Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Tvůj příměr byl:

Tím si očividně chtěl shodit to, že mi může být jedno, co dělá můj nadřízený (což mi jedno je). Ale pokud by vytvářel takovéto chování vůči kolegům, tak by mi to jedno nebylo. Morální část snad ani rozebírat nemusíme, když je pro tebe morálka sprosté slovo :stuck_out_tongue:

1 Like

Spíš toho chtěli využít ti, kteří chtěli Hornera odstranit a sami tak povýšit. Tohle byla jen malá záminka.
A jelikož to nevyšlo…

1 Like

Jojo, jenom kompot Verstappena :slightly_smiling_face:

2 Likes

To už je takové slovíčkaření, princip je to u obou situací stejný.
Muselo se toho tam dít víc, dlouhodobé pnutí a po vypuknutí skandálu to muselo být solidní peklíčko, válka o koryta.
Samotnej Hornerův úlet tohle vyvolat nemohl.

1 Like

Slovíčkaření to není, pro mě je to rozdíl. Ale samozřejmě, že v týmu muselo být něco už před tím, jen někteří měli potřebu psát o twitter odbornících, teď je to přirozený vývoj :stuck_out_tongue:

2 Likes

Mozno ze kolegovia boli smutni, ze nedostali moznost vyskusat toho legendarneho vtaka, o ktorom vsetci hovoria, ale nikto ho nikdy nevidel. :yum:

Z Mercedesu tiez odchadzali kvoli Totovmu vtaku, alebo taky isty odliv mal ine dovody a teda realne existujce X dalsich dovodov, preco ti ludia odchadzaju? Ci to uz je prilis silna logika na teba?

4 Likes

@HellHogr ho videl, moze nam povedat o nom. :sweat_smile:

Já jsem s tím v pohodě, vlastně popravdě ať tu nepředstíráme, mě to těší. Ostatní týmy potřebovali pomoci a i když loni nějaké trable v RedBullu nebyly na pořadu dne, letos se to rozjelo velkou rychlostí a dokonce je to již vidět i na trati. Navíc jsme získali Adriana, prostě :+1:

F1Fan argumentuje s příliš složitou logikou? Tak to jo, já jen, že vždycky přiběhne rádoby bránit Red Bull, ale pak tu bude kecat, jak nikomu nefandí😀

1 Like

Ať je to, co je to. Adrián je v zeleným víď? :slight_smile: :v:

2 Likes

Jeden u AM, druhej u Audi, třetí u McL, prostě přirozený vývoj, teda McL vlastně teď ohlásil dalšího top člověka z RBR :smile:

1 Like

Jos Ver je ten typ cloveka co krici Hóřííí a dal tam lije kanistry benzinu.

Tak si rikam kdyby nebyl RB kolik “uctu” by na tomto foru zaniklo. …

1 Like

Naprosto perfektně popsáno.

K těm odchodům - vždyť to vážně není nic mimořádného. Kdyby neodešel AN, jehož mají všichni za boha, tak by se nad tím nikdo ani nepozastavil.Vždycky to byly škatulata hejbejte se. Když odešel Fallowes do AM, stalo se něco? Vůbec nic. Seidl z McL do Sauberu - bez problémů. Mekies z Fer do AT, Cardile z Fer do AM, Cowell z Mer do AM (sice s pauzou, ale malou), Sanchez do McL a vzápětí do Alpine, Serra z Mer do Fer.Všechno š■■■■■■■ lidi ve svých týmech. Prostě jdou za lepším, když ve stávajícím týmu už nemají šanci postoupit.Navíc ti lidi tam byli už fakt dlouho.Potřebují třeba nový impuls.

Kdyby nedošlo souběžně s tím ke ztrátě dominance Verstapenna, nikdo neřekne ani popel. A přitom to vůbec nemusí mít souvislost.

2 Likes

zhorsilo? Neprisli o ziadneho sponzora. Odislo par ludi ktori by pravdepodobne odisli tak ci tak. Red Bull dosiahol vrchol minulu sezonu a z takej pozicie to ide iba dolu.

1 Like

Takže se to určuje o obsazení sponzorů, a ne obsazení týmu kvalitníma zaměstnancema? No, tak zrovna bych netvrdil, že to bylo pár lidí, a že by odešli i tak.

2 Likes

No tak Geri ho určite videla a má ho zrejme menší. Súdiac podľa jej vyjadrenia, ktoré reprodukoval Horner, že na 15 mm až tak nezáleží…

2 Likes

Ako to je s tými fázami? Najskôr popieranie, potom hnev a nakoniec ľútosť? Sorry, malo byť adresované diskutérovi nad tebou.

3 Likes

mne? netusim o akych fazach hovoris.

Jaj sorry spal som. Fakultu bezpečnostného inžinierstva - Bezpečnostný manažment a zameranie na Fyzickú a objektovú bezpečnosť (Projektovanie CCTV, EPS atd., ochrana kritickej infraštruktúry, mäkkých cielov a boj proti terorizmu), ale časť vecí ako elektrotehcniku atď máme u kolegov na FEI, tam som dostal ten redbull :joy:. Ale vpodstate som si vyberal medzi týmto a automobilovou elektro. Len toto ma baví kus viac.

5 Likes

super odbor, keby som mal 20 toto si tiez vyberiem.

2 Likes