Predstavenie Mercedesu W17: Takto vyzerá monopost strieborných šípov na sezónu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

To mám fandit Williamsu, protože před 40 lety vyhrávali?
To samé skoro Ferrari, ti akorát před 20 lety.

Akoze tie pasiky adidas nic moc veru a dalsia vec co ma sklamalo su tie velke hviezdy…
Mensie a viac bolo krajsie, ako velke a menej… Ale ako celkovo farba krasna, ako vzdy.

Presne tak :+1:

Redbull, nebo Semtex jedině s dvojitou vodkou :heart_eyes:

Elektrocentrály jsou poznat.
Motor učí i bez přidání plynu. Volnoběh je v nepřirozeně vysokých otáčkách.
Dobrá zpráva je, že se Mercedesu motor nehroutí už po dvou kolech. :+1:

ale je to monster.
huci to a piska to naraz.

Zatím jsme všechny videa viděli pouze o jednom voze. Až jich pojede na trati všech dvacet dva kousků, tak to může být docela hnus. Nejspíše vyženou všechny hlodavce z okolí až do dalšího závodu.

Bodaj by :slight_smile:
Vzdy ked si spomeniem na “stare dobre casy”, alebo pozeram dokument ci archivne zabery, tak sa mi za tym zvukom pred 2014 cnie, tak ak sa aspon ciastocne k tomu vratime, budem rad… :slight_smile:

Nejsem si jistý, že diváci budou tím zvukem moc nadšení.
Dříve to byl motorový koncert, kdy chodily otáčky nahoru a dolů s občasným štěkáním nespaleného paliva do výfuku. Podle síly hlasitosti a výše otáček se dalo poměrně lehce poznat v které části se vůz nachází.
Teď to bude jiné. Výše otáček nebudou tak rozdílné a obávám se, že diváci místo oktanového koncertu budou obtěžování neustálým motorovým hlukem.

Snad se Mercedes poucil a zaveseni se nebude vlivem teplot tak lehce rozlazovat.

1 Like

Na to si este pockajme, je to mozne.
Ale to ze zatial posobia hlucnejsie vnimam pozitivne :slight_smile:

1 Like

Repráky hodně zkreslují. To pravé ohodnocení dají až fanoušci z tratě, třeba budou nadšení.

1 Like

Slyšel jsem start. Docela brutál vytočený motor, kvůli chybějícímu MGU-H.
22 aut bude hukot.

Můžeme být v klidu. Snad.