Predbiehanie je opäť zložitejšie. Čo je toho príčinou? | Magazín F1 - F1online.sk

Zmena pravidiel v roku 2022 mala v prvom rade uľahčiť predbiehanie na trati. Stal sa však presný opak. Manévrov na trati výrazne ubudlo, no podľa Jamesa Vowlesa nie kvôli pozmeneným predpisom. Šéf Williamsu sa nazdáva, že príčinu treba hľadať niekde úplne inde.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147008/predbiehanie-je-opat-zlozitejsie-co-je-toho-pricinou

Nevím čemu se diví, když jsou vozy stále těžší a těžší. A vysoký přítlak taky jezdce k chybám nijak nenutí.

Az na to, ze od zavedenia novych pravidiel Red Bull totalne vsetkych valcuje je stred pola vyrovnany … :v:t5: to ma ma akoze utesit ? Skryvaju sa za stred pola, pritom v F1 sa vzdy rátalo len prvé miesto …

konečne to je predbiehanie a nie obiehanie

Tahle tě utěší. :slightly_smiling_face:

1 Like

2 Likes

Puffe diky, je to od Teba mile ze na mna myslis :man_guard:t5:
Kazdopadne chcem nieco ako sezona 2021 a neviem ci sa jej dočkám …

Dockaj casu ako hus klasu.:sunglasses:

To by už šlo ne?
Myslím si, že pohodička.

Vies co Puffe ne.
Môj typ je napr. Jana Kolesárová.
Poznas ne.

To já jsem spíš na zlobivé holky…

lindsay-lohan-333052

Už chápu to tvoje smažení. :slightly_smiling_face:

1 Like

Kazdy to ma inak.
Mne sa pacil rok 2021.
Niekto žere návrat drtičky RedBull …

Na vine su velke tazke auta co maju extremne komplexnu aerodynamiku. Poslat baterky do prdele. Auta zuzit a skratit. Cim mensie auto tym menej miesta na aero

Asi to je teď v pohodě. Aspoň RedBull vyhrává poctivě a vlastní silou a ne nějakým podvodem.

Je to možné, že to tak je.