Predal zbierku superšportov. Teraz Lewis Hamilton zbiera Pokémon či Star Wars karty | Magazín F1 - F1online.sk

Aj napriek nevydarenej sezóne je Lewis Hamilton druhým najlepšie plateným pilotom vo Formule 1 po Maxovi Verstappenovi. Približne 70 miliónov dolárov, ktoré vo Ferrari zarobí, však treba aj do niečoho investovať. Britský jazdec prezradil, že jeho novou zberateľskou vášňou sú karty.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/225814/predal-zbierku-supersportov-teraz-lewis-hamilton-zbiera-pokemon-ci-star-wars-karty

Hlavne zbiera vypadnutia v Q1.

3 Likes

Aha tak preto je s tou Kardashiankou… 🫶

Asi mala drahú kartičku :sunglasses:

Takže zbiera kartičky, najmä odkedy má zberateľského sponzora … :sweat_smile:

on zbiera uplne nieco ine. preto isiel zbierat do Ferrari.

Hmm Luimu asi riadne vyhrava

fuu dat milion za lesklu fotku s podpisom… mohol by tam byt aj sam dumbledore ale nie.

hamilton vraj teraz zbiera rozhadzane spodne pradlo po Kim Kardashian v hoteli… kks to bude ocami ta minula sezona, on uz na starobu asi nevidi dobre…

A je to potvrdene, alebo ich len niekde videli ? Ja som este nevidel ziadne ich spolocne foto. Hodte sem nieco :smiley:

Kamarade, akože to by som ti tu posielal das 30 ig linkov :smiling_face_with_tear:
Doslova to nájdeš všade👍

1 Like

Pochybuji ze Lewis jede zrovna po takove, tam bude nejaky deal…

Taky bych radeji koncil v Q1 nez se tahat po okruhu s nepojizdnou herkou.

Ako na tie roky, vizera dobre Kim… Ale tie flajstre uz musi mat dobre roztrieskane po tych ■■■■■■■■■■ co boli v nej… Ak sa teda nedala plasticky poobrabat, kedze su vsetky sestry plastikove…
A ta co chodi s ‘‘Atreidom’’ ma strasny ksicht uz vytahany… ta sa chodi ■■■■■■■■■■ snad kazdy treti den… ledva sa usmeje, ako Studenkova :smiley:

No ja moc weby s novinkami nesledujem :smiley: A na googlenie tiez cas nemam :smiley:

Jak rikam, prece zname Lewise, to by bylo jako kdyby Emil oznamil prestup do HAASU.

No tak od kedy sa rozisiel s Nicole, so zenami som ho moc nevidel. Normalne by som aj uveril ze je gay :smiley: Tak medialne znama osobnost, milionar a nevidno ho na verejnosti s buchtami. Asi ma nejake bokovky na tajnaska…