Pred mikrofón sa prvýkrát postavil aj Norris: Som pripravený na všetkých! | Magazín F1 - F1online.sk

Piloti Formuly 1 sa po vianočných prázdninách a dovolenkách vracajú do práce. Sociálnym sieťam dominuje Lewis Hamilton a jeho premiéra vo Ferrari, ale so svojimi fotografiami z tovární sa na sociálnych sieťach pochválili viacerí. K povinnostiam sa vracia aj pravdepodobne najväčší favorit novej sezóny – Lando Norris.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185695/pred-mikrofon-sa-prvykrat-postavil-aj-norris-som-pripraveny-na-vsetkych

Podme chlapci podme, uz aby to zacalo.

1 Like

Najskôr to dokáž na trati. Dúfam, že je to tak a s Leclercom a Verstappenom zabojujú všetci traja o titul.

Norris v.2 :grinning: Mě to zní celkem urputně na sílu prosazené uvnitř sám sebe, a Norris myslím takový v naturalu prostě není. No ale jak jinak na to že jo, je to potřeba pro boj mezi žraloky.

Norris nie je majstrovský material ale to ani Hamilton bez dominantneho auta by nemal ani polovicu titulov

Práveže Norris ti ukázal ako prehrať boj o titul v najrýchlejšom aute… To si fakt myslíš že stačí mať len najrýchlejšie auto? :rofl:

Bohuzial Lando nema po ruke bezchybny team ako RB v 2021.
Skôr ma nieco ako Mercedes 2021, jedna chyba za druhou …
A on to vie.

V oboch tychto vetach sa to da aj otocit, ze bohuzial McLaren/Mercedes nema po ruke “bezchybneho”(ako si to ty nazval) pilota ako Max v 2021-2024. :slight_smile:

Max so svojou extremne nizkou chybovostou by oba tieto sampionaty (21 aj 24) vyhral bez ohladu na to, ci by sedel v RB alebo Mercedese/McLarene.

1 Like

Chybovost se odviji od okolnosti, psat ze nekdo nedela chyby je o nicem, specielne VER staci malo a dostane se do uzkych, pak vidime to co vidime.