„Áno, mám na telefóne neustále zapnuté notifikácie. Označený tu, označený tam… Naozaj nepotrebujem vidieť, čo je na tých videách. Potom rozličné výsledky a klasifikácie… Vo Formule 1 nie som kvôli tomu. Tak som si povedal, že na Instagrame budem sledovať ostatné športy. Koniec koncov, som v padoku každý víkend, to je lepší spôsob, ako sledovať tamojšie dianie,“ dodal Verstappen.
Velmi tuzim patrit k tej skupine ludi, pre ktorych su toto ich najvacsie problemy v zivote. To musi byt krasne, ked sa rano zobudim a jedine co musim riesit je, koho Verstappen sleduje alebo nesleduje na Instagrame. Stastni to ludia.
Toto sa mi Maxovi páči do nikoho sa nestará občas si však ale trefne rypne a proste jazdí si svoje a má na háku čo sa deje okolo. Ak sa nemýlim tak ani raz nepoklakol za čo mu ďakujem. Je vidieť že nie je ovca za čo z veľkej časti môže aj Jos ale aj tak klobúk dole. Dúfam že získa aspoň 4 poriadne tituly
Max má u mě u plus. Sebastian na sociální sítě taky kašle a upřímně, toho dobrého, co přinášejí, není tolik jako toho zlého (kyberšikana, ostrakizace, sociální lynčování…). Alespoň mi to tak přijde.