Prečo si Sainz vybral Williams? Zamiloval som sa do tohto projektu | Magazín F1 - F1online.sk

Carlos Sainz už naplno zarezáva vo Williamse. Španielsky pretekár vlani celkom zastavil dianie na prestupovom trhu v tímoch stredu poľa. Sauber, Alpine, Williams a dokonca aj Haas čakali na jeho rozhodnutie, kým on do poslednej chvíle dúfal, že sa mu otvoria vrátka v Red Bulle alebo Mercedese. To sa však nepodarilo a musel si vybrať. Voľba napokon padla na Williams z jasného dôvodu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186377/preco-si-sainz-vybral-williams-zamiloval-som-sa-do-tohto-projektu

lebo ine nebolo, preco asi. Keby este bol vymyslal dlhsie, tak mohol dopadnut ako Bottas…

JJ, ja som tiez tak zamiloval do brigady v pekarni po nociach pocas studia na VS, to bol tiez projekt.

Preco? Pretoze ho ziadny top tim nechcel a Williams bolo to najlepsie co mu zostalo na vyber. :slight_smile:

2 Likes

Prečo Bottas? Ten je v Meku a pokiaľ by Kimi fakt zhorel, tak je prvý na rane wolfa koho dať k RUsselovi