Prečo nie Sainz? Red Bull má problémy s jedným otcom, nieto ešte dvoma, hovorí Brundle | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull má problémy v jazdeckej otázke, Mercedes váha pri hľadaní náhrady za Lewisa Hamiltona, ale ani jeden z týchto tímov neuvažuje o Carlosovi Sainzovi. Aj keď Toto Wolff v poslednom období začal lamentovať, je prapodivné, že taký skvelý jazdec nie je na zozname dvoch tímov, ktoré beztak nemajú k dispozícii lepšie alternatívy.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163226/preco-nie-sainz-red-bull-ma-problemy-s-jednym-otcom-nieto-este-dvoma-hovori-brundle

Lebo by dopadol ako Pérez.

Chcel by som aj ja tak dopadnúť…

…lebo mnohí teraz chytili nádej, ale keby sa dá na túto tému podať na nejakej stávkovke, dám 10 na to že uvidíme Péreza v RedBulle aj budúcu sezónu :slight_smile:

ak bude predvadzat taketo vykony tak ta sanca je minimalna

inak je zvlastne, ze taka firma ako rb si nedokaze urobit poriadky z otacmi svojich zamestnancov :slight_smile:
to je taky problem zakazat otcom svojich zamestnancov pristup do zariadeni firmy? :slight_smile:

Tak oni to vtedy upratali jednoducho - poslali Sainza za trest do Renaultu :smiley:

To, že vtedy neukočírovali Sainza sr. a Josa je obrovský fail, ktorý ich naháňa od doby odchodu Ricciarda. Alternatívny vesmír, kde v 2019 by dostal povolanie Sainz do RB z hosťovania v Renaulte, znie ako zábavná alternatíva :slight_smile:

Ja by som dal aj 100 na to, ze tam v 2025 uz Perez nebude. A 10 by som dal na to, ze do konca sezony sa aspon na par pretekov v RB objavi Ricciardo namiesto Pereza. :smiley:

Podle Helmuta prý Sainz senior vytvářel výbušné prostředí, ale k tomu účelu už mají mnohem výkonnějšího Jose, který zvládne rozmístit nálože po celém týmu zcela sám. :crazy_face:

Jaké nálože?
Stačila jedna :peach: a namazaný stroj začal kulhat.

Co se s ní vůbec stalo? :smile:

Co se psalo naposledy, tak bylo to, že měla dostat nějaký držhubný. Tak asi drží hubu. :grin::+1:

Bylo jich více. Fiona byla opakovaně a napadení Hornera, že chce vystrnadit Adriana taky byla pořádná mina. Přitom si myslím, že Horner s Adrianem vychází dobře i dnes, když skutečně odchází.

No naposledy se psalo že se odvolala, pak najednou po všem slehla zem :smile:

Nedávno na ni byl záběr jak si během závodu stále sedí na svém fleku a pokračuje s týmem.

image