Prečo Cadillac nepoužil žltú, modrú a červenú? | Magazín F1 - F1online.sk

Predstavenie nového Cadillacu vyvolalo zmiešané reakcie. Aj keď uvedenie nového lakovania počas Super Bowlu a na Times Square rozhodne patrí medzi exkluzívne počiny a tím zaujal aj nápadom obráteného lakovania na pravej a ľavej strane monopostu, mnohým chýba viac farieb. Dvojnásobne to platí po tom, čo americká automobilka predviedla vo vytrvalostných pretekoch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/226219/preco-cadillac-nepouzil-zltu-modru-a-cervenu

No neviem, ferrari to ma cca rovnako v F1 aj LeMans a povazujem to za zmysluplne. Ked Cadillac jazdi inak, rozbija to identitu …

vidim, ze som nebol sam komu bolo luto, ze Cadillac nepouzil farby, namiesto toho mame dalsie nudne sfarbenie.

tesime sa, ked budu vedla seba mercedese, audiny, cadilacy a haasy. a za tym tiez tmavy rb a wiliams. vsetko tmave, malo vyrazne. super.

tieto pr kecy o tom ake su tie farby mega, jaaaj.. keby si vybrali hnedu, tak by hneda bola najlepsia. keby vybrali zltu, zlta by bola najlepsia, lebo nieco. keby si vybrali papajovu, ta by bola najlepsia, lebo zas nieco.

odmietli moznost spravit nieco ikonicke.

Pripomína mi to moje custom liveries, ktoré som si vytváral v Skicári (MS Paint) do rFactoru okolo rokov 2008-2012. Aj napriek skicáru boli tie moje veľdiela sofistikovanejšie, než tieto banálne a náhodilé prechody z bielej do čiernej. Je to tak banálny dizajn, že museli na na jednej strane invertovať farby, aby tam aspoň bolo čo okomentovať. Keby jazdili s odhaleným karbónom bez laku, tak by to bolo lepšie.

Miki nebol super žltý Jordan, Lotus ? Nebol by fajn žltý Cadillac ? Namiesto toho nuda ….

zlte by to bolo omnoho lepsie. je jedno, ako by to obkecalo ich pr. nieco by si nasli

ked tak nad tym rozmyslam. Mali si vybrat hnedu. Boli by viacmenej unikatni. Bolo tusim len jednou auto kompletne hnede. toto:

2 lajkov

A k cemu by bylo mit na F1 aute stejnou livrej jako u specialu :zzz: