Predstavenie nového Cadillacu vyvolalo zmiešané reakcie. Aj keď uvedenie nového lakovania počas Super Bowlu a na Times Square rozhodne patrí medzi exkluzívne počiny a tím zaujal aj nápadom obráteného lakovania na pravej a ľavej strane monopostu, mnohým chýba viac farieb. Dvojnásobne to platí po tom, čo americká automobilka predviedla vo vytrvalostných pretekoch.
tesime sa, ked budu vedla seba mercedese, audiny, cadilacy a haasy. a za tym tiez tmavy rb a wiliams. vsetko tmave, malo vyrazne. super.
tieto pr kecy o tom ake su tie farby mega, jaaaj.. keby si vybrali hnedu, tak by hneda bola najlepsia. keby vybrali zltu, zlta by bola najlepsia, lebo nieco. keby si vybrali papajovu, ta by bola najlepsia, lebo zas nieco.
Pripomína mi to moje custom liveries, ktoré som si vytváral v Skicári (MS Paint) do rFactoru okolo rokov 2008-2012. Aj napriek skicáru boli tie moje veľdiela sofistikovanejšie, než tieto banálne a náhodilé prechody z bielej do čiernej. Je to tak banálny dizajn, že museli na na jednej strane invertovať farby, aby tam aspoň bolo čo okomentovať. Keby jazdili s odhaleným karbónom bez laku, tak by to bolo lepšie.