Prečo by si komplikoval život? Podľa Montoyu nepustil Sainza do Red Bullu Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull to skúsi znovu, vlastne opäť od začiatku, a zariskuje s mladým a neskúseným pilotom zo svojej akadémie. Liam Lawson dostal prednosť pred mnohými skúsenejšími menami a pokúsi sa nadviazať na Daniela Ricciarda, nie Pierra Gaslyho, Alexa Albona či Sergia Péreza. Prečo si však Red Bull vybral práve jeho? Podľa Juana Pabla Montoyu je dôvodom aj Max Verstappen.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/185038/preco-by-si-komplikoval-zivot-podla-montoyu-nepustil-sainza-do-red-bullu-verstappen

Podle me se prave boji.

To si nemyslim.
Skor to vidim tak, ze naco si zbytocne komplikovat zivot.
Riskovat cokolvek ked na druhej strane, vlozis Sainzovi nohu do dveri a nemusis nic riesit.

Ten tym ma svoji hloubku, jsem pro prirozeny pristup Ferrari nebo Mclarenu.

Urcite ma Montoya pravdu v tom, ze na co by si strpcoval zivot nejakym Sainzom, ale skor si myslim, ze Sainza zatrhol hned Horner alebo Marko. Ved na co by im bol?

Jeho timovost je nulova, v RB by skor robil napriek a vykonnost na to, aby porazil a potencialne o rok nahradil Maxa, nema.

Max sa Sainza nema preco bat, vyrazne ho porazil uz vo svojich 17tich rokoch a odvtedy Max ziskal tolko titulov, co Sainz vitazstiev. Navyse je dost mozne, ze Sainz by dopadol podobne ako Perez, kedze sa mi zda, ze tiez preferuje nedotacave auta a potrebuje silnejsi zadok.

Max sam chcel Landa, tak preco by sa bal Sainza? :sweat_smile:

1 Like

…Montoya má úplnú pravdu,ale dúfam že Williams postaví super auto a bude konkurencia schopné minimálne medzi silnú, päťku,:racing_car::thinking:…ak Red Bull nepostaví dobré auto , tak Max bude robiť problémy,:thinking:

Williams muze mit letos lepsi auto nez Red Bull, Sainz muze dojizdet pred Verstappenem atd.