@krepka5
Ze mal Haas velmi zle auto je pravda, aj to, ze napriek pociatocnemu neuspechu voci Magnussenovi sa z toho dostal. Toto by som ale nehadzal na Haas. Mazepin bol asi najhorsi pilot akeho som ja v aute F1 videl. Tam sa nedalo nic vyhrat, len prehrat. Mick potvrdil, ze je lepsi, v Haase pokracoval. Vazy mu zlomil Magnussen, ktory bez pripravy naskocil do auta a uplne ho zdemoloval. Mick sa mu potom sice vyrovnal, ale podobne vysledky ako Kevin zo zaciatku roku urobit nevedel.
Zasluzil si zostat? S pohladu Haasu mozno ano, ale Mick bol stale akademikom Ferrari, bolo to dobre na to aby ho Ferrari udrzalo a ratalo s nim do buducnosti. Odpoved je nie. Ferrari ho droplo a tym padom aj Haas.
Ze sa aj v Haase da presvedcit ukazal Hulk. Tam ani nie je o com rozmyslat. Jediny argument v prospech Micka je ze je mlady a Hulk ma 37. Ak ale stajna hlada niekoho na 2 roky, kto vie zajazdit vysledok ked to ide tak Hulk je jasna volba.
O volbe Bortoleto vs Schumacher snad netreba ani diskutovat.
@Evap
Ano Mick moze byt rad, ze sa do F1 aspon pozrel. Mnohym sa nepodari ani to. Prisli po nom lepsi a mladsi. Dnes kazdy chce toho najlepsieho a najmladsieho. Mick je zaujimavy ako vcerajsi den. Bohuzial je to tak, niekedy treba aj kusisko stastia a Mick ho nemal (di Resta ho sice mal, ale tiez nedopadol dobre).