Pre rok 2025 máme vytýčený smer, sľubuje Monaghan | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sa Red Bull objavil na bahrajnských predsezónnych testoch s veľmi odlišne vyzerajúcim monopostom, všetkých naplnili veľké obavy z ďalšej dominantnej sezóny. Každý mal pred očami jednostranné ročníky 2022 a 2023, ale nečakal nás tretí rok nadvlády jedného tímu. Aj Red Bull narazil pri vývoji na problémy a čelil nemalej konkurencii. Je teda jasné, že pred rokom 2025 niečo musí zmeniť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179800/pre-rok-2025-mame-vytyceny-smer-slubuje-monaghan

Vsimnite si tvar auta za prilbou jazdca na zaciatku roku a dnes.
Uplne iny monopost.
Uvidime ako bude slapat bez Adriana.

Plán bude určitě důležitý.
Letos dokázali z -0,8 být někdy +0,8.
Takový extrémní propad v jednom roce bez změny ničeho nepamatuji.

1 Like

Je to jasny dukaz vyrazne technicke zmeny na aute, pravdepodobne klicovy komponent, samozrejme nikdo si sam od sebe tak vyrazne nezpomali auto, proste dostali po prstech.

A superi dostali co kedze sa dotiahli? Zaujima ma hlavne mcl

Neco jako Aston minuly rok?

1 Like

Prosim neporovnavej RB s jinymi monoposty :sunglasses:. Vzdyt vis, ze propad jednoho tymu zalezi jen na rychlosti daneho tymu ( co naplat, ze se zrychleni ci propad odviji prave od porovnani s konkurenci​:yum:). …. Samozrejme, RB zpomalil ( o kolik se muzeme jen dohadovat), ale dulezite je taky divat o kolik zrychlili treba MCL a Ferr …. Proti Astonu RB zadny vyrazny propad nezaznamenal​:yum:

1 Like

Slovami klasika - rbr nevpustis, aston ti nevadi … vis kolik penez muze mit takovej rbr?

Jelikož nebyl Aston o parník před všemi, tak ani moc ne.

Zalezi cemu rikas parnik a koho porovnavas .
Paklize vemu v potaz fakta … tak Aston propad z PK2 na PK5 ze me byl taky paradni … a nebo se ostatni jen strasne zlepsili …

1 Like

Jen tak jako zajimavost / okenko do historie … jedny z nejvetsich propadu forem v F1

1 Like

Měl jsem pocit, že byl RedBull o 2 třídy od ostatních (tedy o parník). Byla to hra na kočku a na myš.
Nyní se mi nezdá, že by tomu tak bylo.

Samozřejmě jsou to jen pocity. Realita mohla být jinde.

A superi dostali co kedze sa dotiahli? Zaujima ma hlavne mcl

Nechces tvrdit ze Red Bull nezpomalil, ale ostatni se dotahli ze…

Tohle jsou mezisezonni propady, ne 14-ti denni co predvedl Red Bull.

ja tvrdim, ze oboje je pravda, aj rb spomalil, ale zaroven aj superi zrychlili

2 Likes

Presne tak … jak jiz jsem psal … jen pro zajimavost : Propady v F1 :+1:

Ja myslel, ze historickym okenkem odhlehcim situaci :melting_face:

1 Like

ja tvrdim, ze oboje je pravda, aj rb spomalil, ale zaroven aj superi zrychlili

—------
—------

Zrychleni souperu, to by se muselo pohnout o 30s dopredu cele pole, nevsim jsem si nikde vznikle 30s mezery v poli.