Pre Komaca nie je nedostatok investícií problém: Z tohto tímu sme nevyťažili maximum | Magazín F1 - F1online.sk

Aká je hlavná príčina zosunu Haasu? Podľa najrozšírenejšej teórie žiadal Günther Steiner od Gena Haasa nákladné investície. Americký podnikateľ však nemá peniaze navyše a odmietol myšlienku odpredaja menšinového podielu v stajni, aby tým získal prostriedky pre zlepšenie infraštruktúry. Do kresla šéfa nakoniec zasadol Ajao Komacu a, čuduj sa svete, jeho názor na túto otázku je jasný – Haas nepotrebuje okamžité investície.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140231/pre-komaca-nie-je-nedostatok-investicii-problem-z-tohto-timu-sme-nevytazili-maximum

Investice Haasu nemají totiž na tým tak velký vliv jako investice Ferrari :face_with_hand_over_mouth:

ked sa podriadeni stazuju, ze veci nejdu tak dobre ako by mohli/mali tak treba vymenit podriadenych a hned je vsetko v poriadku. to je predsa jasne ako facka, manazment 101.

Ja naozaj neverim tomu ze Ferrari testuje na haase technologie a setupy a vyvojovy smer :grinning:

Moze mi to niekto vyvratit prosim? Jak malemu decku nech to pochopim, ze preco podla neho sa to deje

Do víry se nechci plést, ale ze zvědavosti, proč tomu nevěříš? :smiley:

Lebo neverim tomu velkemu sprisahaniu, ze ferrari plati haasovi za to aby zo seba robil klauna a aby z celeho teamu robil nasledne klaunov, vratane jazdcov :grinning:

Vždyť pro úspěch Haasu je “nutný” i úspěch Ferrari, Haas pomáhá Ferrari, Ferrari Haasu, to by dávalo smysl ne? To že Haas nějaký směr hodí do jejich vývoje a Ferrari se dozví jak to jde mi přijde velmi pravděpodobné. Nevěřím že Haas má skutečné ambice překonat Ferrari a tudíž je nevidím jako konkurenty. McLaren (Aston) a Mercedes, tam to vidím zcela jinak, tam věřím že si každý hlídá pod pokličkou co může.

… otázka teda alespoň pro mě, proč by to Haas nedělal a proč by Ferrari takto Haas nevyužívalo? :thinking: Nepřijde mi že existují nástroje jak to usvědčit, to je to nejhorší.

Takze ty by si to robil tak, ako si myslis,ze to robi Ferrarko.
Je super tu citat odbornikov na f1,ktory maju paranoidne vnimanie konkurencie a ruzove vnimanie oblubenca. Hlavne, ze ani jeden zo svatej trojice neverite, ze Falonzo vedel o Sing 08. Svata naivita.

Neeee, Ferrari Haas určitě nevyužívá, to jsi špatně pochopil :grimacing:

Jasne,ze vyuziva, podobne ako Medved Mekaca, Astonka a Wilika. Na tom nie je nic zle, len niektori to zavidia prave Ferrari.

1 Like

Můžeš tomu věřit, že vztah Mercedesu s McLarenem je zcela stejný jak Ferrari s Haasem, já ti nebráním :smiley: :+1:

No nepovedz. Mozem verit? Nebudes mi v tom branit? Fakt? Dovolis mi? Ty si ale dobry clovek, taky akoze demokraticky komous. :slightly_smiling_face:

Výdyť to píšu přeci :smiley:

Fakt? To je krasne forum,kde alzaci dovolia ostatnym mat aj inu vieru,nielen tu ich alfonzovsku, ktoru tu tlacia fandom do hlavy ako kaleraby.:grinning:
Som happy.:+1:

Nevypadáš tak :smile: Přitom věřit si můžeš v co chceš :face_with_hand_over_mouth:

Nevypadam tak? Tak mas nevhodne okuliare a je nacase si ich dat dole. :grin:

Drž se.​

1 Like

Ved toto. A vsetci vieme preco :ok_hand::joy: zabudol si na rb a rbgti++ :joy::joy:

Co je s nima? :thinking:

Ale nic nic. RB podla mna vobec nevyužíva RB+ (samozrejme naopak ano kedze budu brat vsetko pravidlami dovolene) … Naopak mercedes asi bude čerpať (aj ked velmi mizerne) z astonu a meclerenu a predovsetkym asi z Williamsu… Inak, neverim ze ferrari cerpa z Haasu :man_shrugging::face_with_hand_over_mouth:

1 Like