Pre Gaslyho bolo pódium s Oconom výnimočné: Toto nikto nepochopí | Magazín F1 - F1online.sk

V padoku je len málo dvojíc, ktoré sa poznajú lepšie ako Pierre Gasly a Esteban Ocon. Prakticky celý život boli kamaráti, ale aj veľkí rivali, čo zanechalo stopy na ich vzťahu. Na pódiu v Sao Paule však na všetky nezhody zabudli a zaspomínali si na to najkrajšie, čo spolu prežili.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/178546/pre-gaslyho-bolo-podium-s-oconom-vynimocne-toto-nikto-nepochopi

Neviem ci ini piloti si presli tymto v detstve a mozno sa to naozaj postaralo o rozdiel. :slight_smile:

Urcite kazdy z nich jazdil v dazdi ako dieta, ale pochybujem, ze tolko kolko Max (a asi aj Pierre a Esteban).

1 Like

Je to pěkný podzimně sentimentální příběh. Mám radost, že to jim i Alpine na rozloučenou s Oconem takhle vyšlo.

1 Like

kamarati z detstva v jednej stajni v F1. To sa asi nestava casto.

Akoze nebudem klamat ak poviem, ze by mi nikdy nezislo na um, ze tito dvaja sa niekedy tak vrucne budu obijmat po pretekoch. Ale obom im to akoze prajem. Zvlastne ze po pretekoch vsetci riesili “stastie” Maxa ale nikto nepozeral na to ze rovanko ako on aj oni zvladli nad ocakavania tieto preteky. Tak ci onak, zaujimalo by ma dokedy budu stale takymi kamaratmi ako v nedelu. Hlavne od novej sezony ked uz nebudu timovymi kolegami.

1 Like

Pritrafí sa:

5 Likes

Pro tým, který v úvodu sezóny byl na tom tak mizerně, že i pouhý bod bude pro ně nedosažitelným snem byl nedělní závod hotovým zázrakem. A nejhodnotnější na tom je, že si všechny body zcela zasloužili.

2 Likes

Stava len väčšinou už nie su kamaráti :smile:

Oh kebyže v mojich šestnástich vyzerám tak ako Nico Rosberg, zrejme by ma netrápilo nič na svete :smile:

Ocon má Gaslyho v oblibě, protože mu přebral jeho lásku a tím ho zbavil budoucího trápení. :grin:

Koho mu prebral?

Jeho holku. Od té doby jsou na nože.

Ocon ma uz urcite novu a ta mu vysvetlila, ze ziarlit na byvalu, to proste nefunguje…

1 Like

Ani nevím kdy mu ji Gasly přebral, ale asi to bude hodně dávno. Možná ještě dříve, než se oba dostali do F1.
Když byly vyvěšené červené vlajky, tak se na Oconův vůz, který byl o kus před ním zrovna moc radostně nedíval.
A nedivím se, určitě měl strach, že by Ocon mohl závod vyhrát a bodově vyskočit vysoko nad něj.

to je myslim normalne medzi kolegami.

Samozřejmě, bylo by to hodně divné, kdyby Gaslymu nevadilo, že je Ocon mnohem výše. Nakonec se Gasly po zpackané kvaldě dostal až za Ocona, takže si nakonec mírný náskok v kvaldě udržel, ale bylo to o fous.

Ale ktoru? Kedy?

Přesně Ti to určitě neřeknu. Nejsem typ, který usíná s bulvárním tiskem pod hlavou. Jen jsem to někde četl na formulových stránkách, ale ani tam myslím moc podrobností nebylo.