Prázdninová selanka. Podľa Autosprintu sa Wolff na svojej jachte zabával s Verstappenom | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Maďarska dala definitívnu bodku za špekuláciami o prestupe Maxa Verstappena do Mercedesu. Už o necelé dva týždne neskôr sa nám však možno rozbehnú dohady o jeho prestupe na rok 2027. Svetlo sveta totiž uzreli nové spoločné fotografie Maxa Verstappena a Tota Wolffa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/210952/prazdninova-selanka-podla-autosprintu-sa-wolff-na-svojej-jachte-zabaval-s-verstappenom

Skor ci neskor k tomu pride.

A koho toto ešte zaujíma?

To víš, že jo. To dřív se SK připojí pod Maďarsko nebo Rusko

no, v tomto prípade som si nie celkom istý. Ale keby náhodou, tak hádam sa ešte nájde u vás nejakých pár m2 nazvyš pre nás, ktorí veľmi nemusia ani hun, ani russko :wink:

2 Likes

Na tej tretej fotke Verstappenovi od lakta dole nejak chyba prava ruka.

Kamarat mi pred par dnami pisal, ze svoju samotu u lesa (pri CR) vyhlasil za samostatnu oblast a nasledne pripojil k Hawaju - takze tam asi idem - ma asi velmi dobre vinko :grinning::rofl::rofl:

1 Like

Jeden z tvych trapnejsich komentu. Zkus to jinak, mas na to. Ze Max prestoupi je vysoce pravdepodobne a pokud prichazi v uvahu ta tvoje varianta, car se nezastavi jen na SK.

Dvaja polonahí chlapi na jachte. Ralf tiško závidí. Fotky z vírivky nebudú? :smile:

1 Like

ono tam vraj bol aj Charles, takže nejaké “chlapské” ťuťu-muťu :wink: To tu nejakých miestnych homofóbov možno aj vystrie :rofl:

Tohle musí Rusell těžce sledovat :rofl: :rofl:

2 Likes

Tak hlavne aby nesli na koncert Coldplay :laughing:

2 Likes

To vypadá, jako by měl na sobě Verstappen záclonu. :grinning:

Však tam byli.

3 Likes

Trochu fakáč na RedBull, no co se dá dělat :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

preco su fotky kde je vidiet do tvare take rozpixelovane ako keby to fotili fotakom v mobile spred 20tich rokov a pritom fotka kde je ten “maxo” zozadu a nevidiet mu tvar tak ta je vcelku kvalitna

1 Like

Anebo pak uvidíme pád Mercedesu v přímém přenosu, stejně jako sledujeme pád RedBullu. :grinning:

Tú kvalitnejšiu fotku zazoomoval a spravil paparazzi z pobrežia fotoaparátom, ktorý mu následne spadol a rozbil sa, no fotka ostala uložená na pamäťovej karte. Vzápätí vytiahol svoj mobil a po zazoomovaní s ním spravil tú menej kvalitnú fotku. :camera: :iphone:

6 Likes

Môj obľúbený Explo. Inteligencia a sranda v jednom :grinning: :+1:

5 Likes