Ďalší víkend, ďalšie nevyužité príležitosti. Malo Ferrari v Madride výkonnosť, aby mohlo bojovať o pole position? Malo. Všetko nasvedčuje tomu, že obzvlášť Charles Leclerc je v španielskom hlavnom meste v skvelej forme, ale jeho výkon zrejme negatívne ovplyvnila chyba v Monze.
Všetko nasvedčuje tomu, že obzvlášť Charles Leclerc je v španielskom hlavnom meste v skvelej forme, ale jeho výkon zrejme negatívne ovplyvnila chyba v Monze.
Takže aj to je Lecleckova chyba, že Hamilton sa nedostal na PP?
Tak radšej povedia, že mali obaja starú špecifikáciu motora…
Kde jste vy vsichni co jste si vymysleli ze jenom chudacek LEC ma stary motor, aby jste mohli dal snit o jeho intergalaktickych schopnostech, jen jste se ztrapnili, meli byste tady napochodovat a vsem se omluvit za svoji neschopnost normalne fandit
Tak budeme verit Kravitzovi, ktory tvrdil, ze nezastavit poškodené auto v FP3 bol od Lewisa chytrý ťah, a nie chyba, namiesto AutoRaceru, ktorý je dlhé roky najspolahlivejšie medium ohladom Ferrari, a jedno z najserioznejsich medii vôbec v kolotoči F1, ak nie najserioznejsie ak AutoRacer nieco o Ferrari, tak je to na 99% pravda
vsak uvidime mozno to tak je, ale kazdopadne ak Lewis menil pred sobotou motor, tak to musi byt aj v nejakych oficialnych zaznamoch nie? ked menis PU pocas vikendu, tak sa to urcite musi hlasit FIA, a treba nahlasit, ci nasadzujes novy alebo sa vracias k uz pouzitemu a urcite je tam aj kontrolny mechanizmus oni predsa musia vediet, ze aky motor nasadzujes, len neviem, ci sa o tom vydava aj dokument oficialne, alebo si to FIA nechava “pre seba”
Nekdo to tady umi dohledat primo na FIA strankach, mozna to udela. Neni to nic extra duleziteho protoze jak jsme videli mezi starym a novym motorem neni v praxi zadny rozdil a nikam se Ferrari neposunulo, ale pro poradek.
no vsak prave preto ma to zaujima, ja som dufal, že to tak urobia ze ked mali takuto prilezitost, ze jeden pojde na starom motore a druhy na novom, aby zistili, aky je realny casovy zisk vdaka tomu motoru
Žabomyšie vojny novinárov rozbíjajú fórum. Zbytočne sa budeme hádať, nadávať si, aj tak to nezmeníme. Súhlasím s tým, že skôr, či neskôr sa to dozvieme od jazdcov, alebo samotného Ferrari.