Potvrdia aj Ocona? Haas oznámil, že Magnussen po sezóne končí | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 10:12

Predpoklady a špekulácie médií sa pomaly začínajú napĺňať. Do Maďarska prichádzajú tímy a fanúšikovia s veľkými očakávaniami. Pošuškávalo sa, že v Budapešti do seba zapadnú ďalšie dieliky prestupovej skladačky. To sa zatiaľ aj potvrdilo, keď Haas oznámil ukončenie spolupráce s Kevinom Magnussenom po sezóne 2024.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/163669/potvrdia-aj-ocona-haas-oznamil-ze-magnussen-po-sezone-konci

Jazdil miestami veľmi, veľmi ostro, ale myslím, že v F1 sa ukázal dobre a minimálne ja si ho budem pamätať. Ak dobre pozerám štatistiky, tak raz stál aj na bedni, čím prekonal NIca Hülkenberga :slight_smile: , ten ale ešte bude mať pokusy na prekonanie.

Tak nech si užije posledné závody. Či niekto vidíte tím, ktorý by ho ešte zobral?

2 Likes

Někdy mi bývá těchhle věčných středopolařů líto, třeba by dokázal víc, kdyby se mu kariéra odvíjela jinak. F1 je ale všechno jen ne spravedlivá, to je jedna z jejích základních vlastností :smile: , a teď už KMag aspoň z mého pohledu nic nepřináší. Takže ano, je čas zamávat.

Je to na jednu stranu škoda, protože F1 potřebuje někoho jako KMag, kdo to občas rozčísne :smile: Akorát vedle Hulkyho vypadal fakt nedobře, takže asi logický krok.

Jezdecky u Maxe, výkonnostně u Micka Schumachera :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Jo tak to by se KMag musel hodně snažit aby měl styl jako maestro Max :stuck_out_tongue:

Už se dosnažil, děkujeme, stačilo :slightly_smiling_face:

Jezdí ještě Alonso v F1?
Nějak nikoho nezajímá.

Tento rok je nejaky rozhodeny, nesustredeny, ale skoda mohol vytvorit dobry tandem s Oconom

S Bearmanem možná. Ocon ho střídá.

Magnussen sa mi jazdecky pacil, podium na prvej GP bol viac nez dobry zaciatok. Prekvapuje ma vsak, ako ho Hulkenberg rozhodil. A pritom Hulk sa mi nikdy nezdal top jazdcom. Ale dnes ziskava sieste miesta tam, kde Magnussen jedenaste. A to pisem ako fanusik Magnussena. Takze zelam obom starcom co najviac uspechov. Ocon mi tam velmi nesedi. Je individualista, a ked zisti, ze do Haasu ide dozit, bude to s nim tazke. Haas je a aj ostane minardi sucasnosti. Na hrane bodovania, v najlepsom sieste miesta. Cas ukaze…