Postupujete do ďalšieho kola! Andretti má zelenú od FIA, na ťahu je FOM | Magazín F1 - F1online.sk

No to sice FIA chce, aby bylo vic teamu, ale nejdriv by mela zachranit tu nudu.
Pacienta taky nekdrive resuscitujes a pak teprve das dlahu na zlomenou nohu.

Kdyz bude pet teamu vyhravat ( stridat se), tak muzes klidne pribrat dalsiho, kdyz ale mas dominantni auto a to ti valcuje dalsich devet aut, tak fakt neni v tuhle chvili dulezity jestli bude valcovanejch devet, nebo deset teamu.

FIA tam ten team nechce kvuli zahnani nudy, ale kvuli penezum a vlivu. Americkej team, proti Evrope. Panecku to je tema.

ale ako chces zabranit dominancii? to sa neda a ked sa ktomu prida to, ze ti dalsi co by mali toho dominantneho nahanat maju svoje vlastne problemy a nenahanaju ho vo vyvoji tak riesenim je len zmena pravidiel, ale to fia nechce robit kazde 2 roky
kto moze za to, ze mercedesu trvalo jeden a pol roka pochopit, ze sa vybrali zlou cestou? ktovie kde by mohli byt ak by hned na zaciatku minuleho roka zahodili svoj koncept a isli kopirovat redbullacky. dnes uz mohli mozno v niektorych pretekoch redbullu podkurovat

Toto podľa mňa nemá veľmi logiku, prostredie F1 takto vôbec nefunguje. Štartové pole nevyrovnáva ani nerozptyľuje počet tímov, sú tam úplne iné faktory. A tá zbytočnosť piatich-šiestich tímov je tiež nonsens - celú históriu boli na š■■■■■ dva, max tri tímy.

Ano presne tak. A proto je uplne zbytecne brat dalsi team. Spis se zamyslet co delat, aby vitezu bylo vice. Kdyz ne boj o titulalespn nekdo kdo micha poradim.

Mas pravdu. To jen tak nejde.

Jenze to co to nejvic brzdi jsoiu zdroje, vliv a partikularni zajmy jednotlivych teamu.

Minuly rok mel potrebu do toho mercedes hodit vidle a zariznul pul sezony pro Ferko. 11 team tomu podle me nepomuze. Ale mozna se pletu. Treba to bude dobre.

ja by som vobec nespajal tieto dve veci
proste viac timov nema nic docinenia s tym ci je v f1 nuda, alebo nie