Pôsobenie vo Ferrari môže vašu hodnotu na trhu len zvýšiť, myslí si Sainz | Magazín F1 - F1online.sk

Carlosa Sainza čaká rok plný vyjednávaní o svojej budúcnosti. Nemusí sa báť, že by si vo Formule 1 nenašiel miesto, ale v tejto chvíli nevie, čo ho čaká. Hovorí sa o záujme Audi a voľné je tiež miesto v Mercedese, ale aj keby nejaké rokovania prebehli, stále sú vo veľmi ranej fáze. Španielsky pretekár pritom svoj koniec vo Ferrari zvláda s veľkou gráciou a pred novinármi o ňom hovorí veľmi pekne.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142396/posobenie-vo-ferrari-moze-vasu-hodnotu-na-trhu-len-zvysit-mysli-si-sainz

Od Sainze se většinou neočekávalo jak dobře se ve Ferrari předvede.
Za mě si jako jezdec zaslouží větší poklony. Nevím jak velkou roli v tom hraje jeho táta, ale pro širokou veřejnost se moc neprojevil. Určitě méně, než třeba Jos, nebo dříve Hamíkův táta.

Sám jsem si dříve myslel, že Sainz časem převezme u španělských fanoušků popularitu na svou stranu, ale jak se zdá, tak Alonso má stále navrch.

4 Likes

Aby to Carlos nepřecenil. :slight_smile:

Třeba o Vettela byla taková bitva, že skončil v podprůměrným Astonu. :slight_smile:

1 Like

Oba jsou trochu jiný příběh. Vettel odcházel protože jako lídr nepřesvědčil, kdežto Sainz odchází protože jako dvojka je moc silný :smile: No dobře, letošek se teprve odehraje tak uvidíme, ale myslím že Sainz při nejhorším tu Audinu má jistou, to mu může dávat určitý klid.

2 Likes

Od Vettela se ale očekávalo spíše ukončení kariéry, takže přestup do Astonu bylo spíše velké překvapení.

1 Like

Raikonen skončil v Alfě, Massa ve Williamsu a Alonso v McLarenu…
Opravdu se týmy z toho, že byl někdo ve Ferrari, fakt neposerou. :smiley:

Takže by se měl Carlos vrátit z té pohádky, která se žije ve Ferrari, vrátit do reality. :slight_smile:

Kimi byl poklizen do Alfy, Massa dlouho nepodaval lepší vykonnost a Alo vsadil na špatnou kartu, nemůžeš to takhle generalitovat

Co má dělat, brečet v koutě? :man_shrugging: Pořád je šance že po něm sáhne Mercedes nebo RedBull, i když já to vidím nepravděpodobně.

Však je hezké, že se snaží, ale nemusí si nalhávat nějaký pohádky, že byl ve Ferrari, tak má hodnotu do nebes.
Trend za posledních 15 let, když končili jezdci z Ferrari je jasný…
… a to byli o kuličku lepší jezdci než je Sainz. :slight_smile:

Asi mu zacnem fandit, vyzera ze to ma hlave celkom dobre usporiadane na rozdiel od 3/4 aktualnych jazdcov f1…nezda sa mi ze by bol zaslepeny ze je naj jazdec vo vesmire a mal sa vratit z nejakej rozpravky…ved podcenovat sa nemoze a ak by mal zivotnu formu, tak by mohol zdolat tu hviezdu z monaka…mam z neho pocit ze svoj potencial v podstate este cely neukazal aj ked uz je v f1 dlho…

2 Likes

Puffe ty kruťas.
Kimi a Massa bol za zenitom, skvely Fernando veril Honde to je cele.
Carlos sa netoci na kolotoci ako Vettel, netlaci ferrari za hranu.
Je skvely a pôsobenie v ferrari jeho hodnotu zvysi, ak bude jazdit skvele.
Vo ferrari srágory nikdy nejazdili - tak to podla mna myslel.

1 Like

Já, ale Sainzovi nenadávám.
Je to dobrý jezdec a mám ho rád.

Jen mu krotím očekávání, že o něj bude nějaká giga bitva…

1 Like

tak Sainz porazil novacika Norrisa a myslel som si, ze keby bol v top aute, dokazal by viac. Ale to sa moc nepotvrdilo. Leclerca na body dokazal porazit ale casto krat mu v zavodoch vobec nestihal. Moze byt stastny, ziskal 5 poles, 2 wins a z toho jeden profesorsky masterclass vo Ferrari.
Leclerc bude jazdit siedmu sezonu v F1, to Verstappen uz jazdil skoro bezchybne, tak som zvedavy.

Ferrari v tom nebude hrať tak veľkú rolu, Carlos. A možno bude Sergio prekvapivo žiadanejší, ak bude RB opäť dominovať.

Sainz je profík a klobúk dole ako to nesie. Som jeho fanúšik a vo Ferrari dokázal, že je TOP trieda. Len to chce aj TOP auto. Minuloročný Singapur zostane nezabudnuteľný a vojde do “učebníc” budúcich jazdcov F1.

1 Like

100 % súhlas :+1: :slightly_smiling_face:

1 Like