Posledná nádej zhasla: Lawson do Williamsu neprestúpi | Magazín F1 - F1online.sk

Ten můj byl taky modrý se smaltovanými blatníky s bílou linkou uprostřed.
Byl nádherný, ale kola s obyčejnými hliníkovými blatníky byly lehčí.

Nic mi to neříká. Možná to byla olympiáda ovlivněná nějakým embargem.
Hodně mohlo hrát ve prospěch Amíků úzké kluziště.
Americký hokej byl taková plácaná, kdežto ten náš evropský byl technický a mnohem líbivější.

Blatniki som mal hlinikove ale nepametam si ako dlho na nom boli. Lebo som ich skratil na polovicu a pridvihol aby boli vyssie :smiley: A na tom bycikli som jazdil take kopce na ktorych rovnako stare deti nevladzu vyslapat ani na bycikloch horskych znackovych s prehadzovackami a odlahcenymi kostrami

No jó no, horské kola tehdy ještě nebyly vymyšlené, tak jsme si pohodlně vystačili se současnou technikou. :grinning:
Největší úpravu mého kola udělal nevědomky můj otec, když mi kolo nevědomky přejel autem. Toto dvoustopé vozidlo pak nevyhovovalo mým požadavkům a tak jsem se konečně dočkal Favoritky. :bike:

Vraj nechcú ani Micka. Bude to jeden z dvojica Drugovič /Sargent.

1 Like

Liberty se určitě bude snažit Američana udržet v F1.

Naprosto souhlasím s @raptor22 , @Unleash_the_lion , @helmutko a @belthazor22 , ušetřili mi psaní.
Mimochodem i v rankingu jezdců Aramco (je to taková hloupost, ale stejně) je Lawson velice vysoko.Ale nedělal bych z toho tragédii. Kdo říká, že to musí být nutně minimálně rok? Letos neměl jezdit vůbec a jsou z toho 4 závody. Sezóna je dlouhá, pár jezdců, co nepodávají optimální výkony letos tam budeme mít i příští rok… A i kdyby, Kvyat se vrátil, Albon se vrátil, Ricciardo se vrátil - a všichni byli vyhozeni pro neschopnost. Alonso se vrátil pro změnu v pokročilém věku. Lawsona nikdo nevyhodil a vybudoval si myslím velice dobrou pověst. a je mladý. Však ono to dopadne.

2 Likes

Tak si se aspon neco dozvedel, to se taky pocita nebo?

1 Like

Potěšil jsi mě. Mám rád když staré věci ožívají. Sice dávám přednost orginálnímu stavu, ale není nic krásnějšího, než když se děti baví a je zcela jedno kolik mají roků. :hugs:

To jsou puvodni retro prospekty, ne navrat designu, decka by se po nich zblaznily.

Soucasny design je ale fakt fuj, tohle je dnesni detske kolo, ukazka nevkusu bez napadu:

Obrázok

Tehnicky je ten středový tlumič moc fajn. Vzpomínám si s tím přišli v motocrossu. Možná to bylo ve šlapačkách, už si moc jistý nejsem.
Na obrázku to nejspíše bude karbonové kolo. Přílíš plochy na to, aby bylo celé ze železa.
To že se Ti tenhle design nezamlouvá je pouze známka toho, že tohle kolo nestvořil člověk, který by tam vložil nějakou přídanou hodnotu, ale počítač bez kouska vkusu.

1 Like

Nechci abys to vzal spatne, ale to uz ten tvuj Pionyr je hezci, decka vybiraji ocima, to je jasny, na to si snad kazdej vzpomene, hlavne vsechna kola z nabidky vypadaji stejne, jen barvy se meni.

Tady se komousi pokusili o kopii, ceskej Velamos - Pionyr, nevim kterej rok:

Obrázok

nie su vsetky detske bicyckle take hnusne
image

1 Like

Bohužel už nemůžu adekvátně odpovídat. Na kole jsem jel naposledy před čtyřmi léty a ještě to byla kyselina.
Všechny mé děti i vnoučátka sice kola mají, ale králem je zeťák, který má Favoritku, tu starou poctivou a s velkou lehkostí si podává všechny kyseliny.
Jasně do Alp by se Favoška asi moc nehodila, ale na běžných silnicích a cyklostezkách plusy převyšují nad přetěžkou technikou.
Inovaci Pionýru si ještě živě pamatuji, ale už to nebyla klasická lidovka.
Taky jsem měl první BMX, ale bylo to šlápnutí vedle.

Me se u novych kol oko na nicem nezastavi, chybi chut si na tom kole jako decko zazavodit, zahrat si na zavodnika, kdyz se podivas na ty kola z odkazu, to te k tomu laka a byls v raji…dnesni mi prijdou uplne mimo zadani.

to ano, tie su krasne, dneska je tym snom elektricky skuter s sirokymi kolesami. Ale aj na to sa raz bude spominat s nostalgiou.

Decka litaji na kolobezkach, to je v poradku, nic se nemeni.

Skutr jako takovy nevim, po meste se lidem libi elektro kolobezka, vejdou se na ni dve osoby…ale je to jen na presun, nehodi se ani na nakup, jedine s batohem.