Ponuky vraj prichádzajú zo všetkých strán. Alpine nie je na predaj, vyhlásil de Meo | Magazín F1 - F1online.sk

Keď sa nedarí, okamžite prichádzajú špekulácie, ktoré spochybňujú ďalšiu budúcnosť kohokoľvek. Podobne je na tom továrenský tím Renaultu, kde si šéfovia a vrcholoví zamestnanci podávajú kľučky, nikdy sa nezaradil medzi top tímy a do tejto sezóny vstúpil priam katastrofálne. Šéf celej skupiny Renault Luca de Meo však trvá na tom, že pretekársky tím nie je na predaj.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/156857/ponuky-vraj-prichadzaju-zo-vsetkych-stran-alpine-nie-je-na-predaj-vyhlasil-de-meo

tak mam pocit, ze uz mi je o nieco jasnejsie odkial fuka vietor … de Meo sa profiluje ako solidny egocentrik s napoleonskym komplexom

2 Likes

Ne, prostě bere státní peníze co se lijou do Renaultu a odvádí je na jachta zavody s miliardáři :slightly_smiling_face:

Preco by sa do Renaultu mali liat statne peniaze?

Kdo z většiny vlastní Renault, jako takový? Francie

1 Like

Vsetko je na predaj. Vzdy je to len otazka ceny. Ked pride dostatocne vysoka ponuka, odovodnenie sa vzdy najde.

Čo som sa dočítal, tak štát je v Renaulte najväčším akcionárom, no väčšinu Renaultu myslím nevlastní. Pred pár rokmi štát vlastnil 15% akcií Renaultu. Neviem, koľko percent je to v súčasnosti, možno to budeš vedieť Ty. Dočítal som sa tiež, že Renaultu klesli za posledných 5 rokov akcie o 40%, kdežto Stellantisu stúpli o 75%. :slightly_smiling_face:

No u Renaultu je to s těma akciema hodně zvláštní, protože Francie tam lije peníze bez ohledu na velikost podílů. Navíc Renault čerpá dotace ještě zvlášť od státu, takže někde ty peníze se utopit musí :grinning:

to jak sa da, jak to zauctuju :smiley:

Ty máš pocit, že by něco účtovali jo? :grinning:

no niekam tie peniaze musis zapisat, aspon tak ma to ucili na obchodke

Zapsat nebo započítat?:shushing_face:

nech toho vies jak to myslim

2 Likes