Pomohol Verstappenovi a dokázal, čo jeho kolegovia už dávno nie. Hadjar chce byť ešte lepší | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull sa konečne môže spoľahnúť na tímovú dvojku Maxa Verstappena. Isack Hadjar aj v Maďarsku predviedol výkon, ktorý mu jeho predchodcovia môžu len ticho závidieť. Po nedeli napriek tomu nebol celkom spokojný, jeho ambície sú ešte vyššie.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/241572/pomohol-verstappenovi-a-dokazal-co-jeho-kolegovia-uz-davno-nie-hadjar-chce-byt-este-lepsi

Tak Max ma az 3 auta, ktore mu mozu pomahat ze ano :slight_smile: Neviem vlastne na co sa stale v tom RB stazuje, ved doprial by som mu iny tim

Aj pri minulej ere bol Perez na zaciatku blizko, az ked pochopili auta a vedeli, co s nimi maju robit tak sa rozdiely zacali zvacsovat takze moc by som sa nevytesovat. Jedine zeby bez Marka RB/RBR prestal hrat cisto na Verstappena.

auto sa správa nepredvídateľne ale podáva vynikajúce výkony,hmm…keby to auto bolo také zlé,boli by na tom ako na začiatku sezóny,keď nevedeli dať ani Alpine…áno Hadjar jazdí dobre ale nič výnimočné neponúka,je to schopná dvojka,nič viac…ak ostatní súperi z top 4 nevypadnú,je z toho ôsme miesto…