Polovicu pretekov plachtím zbytočne? Verstappen sa nepochopil s inžinierom (+PREPIS VYSIELAČKY) | Magazín F1 - F1online.sk

Ale my všichni chceme, aby F1 taky nebyla úzkoprsá, akční, mezi jezdci dravá a pezpohlavně přízemní.
Proto je hodně špatně, že se FIA s kyselinama snaží udělat z jezdců ajťáky.

1 lajk

Máš samozřejmě pravdu, jen je pro mě strašně těžké akceptovat to, že obrazně řečeno, lidé píšou o kvadratických rovnicích a přitom neumí napsat ani všechny číslice…

Jinak ale fanouškovství samozřejmě nebrání to, že si někdo myslí že F1 jezdí na naftu, nebo že hezčí barva udělá auto rychlejším :smiley:. To je úplně v pořádku.

Nerozumim. Kazdy prece vi, ze cervena je nejrychlejsi​:smiling_face_with_sunglasses:

4 lajkov

grin
Krásná odpověď. :+1:

1 lajk

Ja mu dam, jit na me s kvadratickyma rovnicema​:grin:

i kdyz ted koukam, ze malej mi kresli vsechny auta na oranzovo. Tak se asi neshodneme ani na te nejrychlejsi barve v rodine​:face_with_hand_over_mouth:

3 lajkov

Já měl na mysli odpověď, že červená je nejrychlejší. :wink:

1 lajk

To se nabizelo samo​:grin:

pojdme udelat anketu ktera barva je nejrychlejsi, vsadim se ze cervena povede​:joy:

1 lajk

A ta cenzura má být v čem, že někdo maže příspěvky na svém vlastním diskuzním portálu? Na to má myslím plné právo, každý si může založit svoje fórum a tam si šířit negace podle svého. Myslím, že k právům zákazníka tohle nepatří. Zákazník může prostě odejít, pokud se mu něco nelíbí nebo má-li pocit, že mu není dostatečně nasloucháno - to je zase jeho právo. Ale nikdo určitě není povinen nechat si ve svém vlastním prostoru nadávat, proč taky. A sorry, odkaz na minulou dobu mi připadá dost mimo, tam bychom za takovou “cenzuru” mohli být šťastní. To by si taky za chvíli mohli “fanoušci” stěžovat, že si Kimi vypnul sítě a nenechal si nadávat a vyhrožovat smrtí, to by taky pro někoho mohla být cenzura.

Koukam ze narazka na komunismus te docela zasahla. A tak vtipky na tema jestli si nahodou nebyla ve strane radeji hodim do kose.

Evap, piseme uz oba dost dlouho a vetsinou spolu souhlasime. Ocenuji tvoji trefnost i slusnost v pripevcich. A proto si myslim, ze dana tema te docela “ rozpalila”. Neni mym cilem te vyprovokovat , jen ukazat druhou stranu mince , uhel pohledu. Tot vse

F1 dle meho nazoru nevlastni Youtube, Twitter a jine. Druha vec, zakazovat zakaznikum kritiku je podobne kdyby si klikla na Heureku pro porovnani cen a tam byli jen kladne komentare, protoze se proste firmam nelibilo, ze nekdo z jejich produktem neni spokojeny. To by se ti libilo?

Cestou kterou se ted F1 udava na poli medializace je stejna cesta jakou sli Pixar, Disney, Jaguar , Budlight atd…. Nasilim se snazit utisit kritiku svych zakazniku jim nepomohlo ba naopak. Na tvuj komentar, zda li to muzou delat? Ano samozrejme muzou! Pomuze ji to? Nemyslim si. Mame pravo to rozebirat ve “ svobodnem” svete ? Ano!
Prirovnavat kritiku pravidel v motosportu na ktery koukam uz pres 30 let s podporovanim vyhruzky smrti online jezdcum mi prijde trosku za carou. Zvlast na tebe ..

Klid. Kritika tu byla, je a bude. Nejlepsi cesta se ji postavit je se zlepsit ne ji zakazat

preju ti pohodovy den a snad ti Japonsko zvedne naladu a odpustis nam nekterym neustale narazky na soucasne pravidla a kritiku “ cenzury” .. znas to, kdyz nejde o zivot jde o pr..d.

Pa

3 lajkov

@Warakar

Kdysi, když jsem ještě měl víru v lidstvo, jsem tady docela detailně popsal a vysvětlil, že je to nepochybně černá a proč…

Dneska už se té mojí tehdejší snaze jen směju :smiley:.

1 lajk

Taky jsem si velice naivně myslel, že do pěti let po převratu doženeme západ a celý svět bude růžovější.
Bohužel smích se nějak nedostavuje.

1 lajk

Omezím se na stručnou reakci na “vtípek” na začátku - ne, nebyla, kupodivu ani rodiče nebo prarodiče (ani v seznamech). Ale ona by to byla obecně složitější debata a pro lidi, pro kteří tu dobu nezažili, je kolikrát v celé složitosti těžko uchopitelná. Proto jsem na podobné příměry opravdu citlivá, jsou z mého pohledu hodně a nebezpečně zavádějící. To je k politice vše :slightly_smiling_face: .

Jinak jsme si asi řekli každý svůj názor a necháme si ho, to je taky naše právo. Pěkný den :smile: .

Neblázni Ferdo, žijeme v ráji, na té správné polokouli a optimální rovnoběžce, všechno ostatní je jen a pouze na jednotlivci.

Něco už jsem procestoval a lépe možná může být jen na Hawaii, Novém Zélandu, nebo Švýcarsku - a tam jenom proto, že tam mají kopce…

2 lajkov

Diskutabilní je cenzura všech negativních komentářů, to o něčem svědčí. Problém je ale ten, že FOM aktivně nahlašuje na sociálních sítích příspěvky, které nejsou pod hlavičkou F1 a snaží se je stahovat/mazat, to rozhodně v pořádku není.

4 lajkov

Je pravdou že F1 si muže dělat co chce, každopádně jejich kanaly mají na sociálních sítích obrovský dopad a obrovskou sledovanost, je to v řádech milionů a proto by měl nést i větší odpovědnost. Je jejich plné právo si z toho udělat nesvobodnou platformu, je vidět že to příznivce najde, např. Evap, ale jak psal warakar, je to spíš cesta do pekel.

No vzpomeň si na konkurenční forum o F1, kde stačilo zkritizovat admina bez uražek nebo něčeho podobného a začalo se to tam promazávat, vlastně tam neprochazely ani konstruktivní poznámky, tak se do toho tam zamotali. Kde je ta diskuze tam teď? No žádná není. :smiley:

Samozřejmě si nemyslím, že by to bylo ve fázi existenčního problemu pro jejich platformy, ale je sranda sledovat jak vadí i obyčejná kritika a že se k tomuhle snížili. Smýšlení některých je prostě weird…

3 lajkov

U nás si opravdu žijeme jak prasata v žitě, ale zeptej se lidí na našem bývalém území jestli mají stejný názor. A je to zhruba 500 kilometrů od nás. Mnozí zdejší tam mají ještě blíže.
A přesto je zde velký počet lidí, kteří válce tleskají.

Tam stačilo se opřít o McLaren a už lítaly Bany.

Rychle než to smažou :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 lajkov

2 lajkov

FIA po Velké ceně Japonska provede změny v pravidlech týkajících se kvalifikace Zvýšení super-clippingu nebude stačit, proto se uvažuje o snížení maximálního výkonu baterie na 200 kW a zvýšení průtoku paliva. To vše pouze v kvalifikaci @wearetherace

2 lajkov