Polovicu pretekov plachtím zbytočne? Verstappen sa nepochopil s inžinierom (+PREPIS VYSIELAČKY) | Magazín F1 - F1online.sk

Ok, tak teda ponechajme. Lando ich McL oranžovou a žltozelenou dráždí oba najednou. :slightly_smiling_face:

2 lajkov

Vsimli jste si jak mame malo vysilacek behem zavodu?? FIA je ze strachu vsechny cenzuruje a blokuje, aby si nahodou nikdo neztezoval do eteru. A proto se dozvidame vetsinu perel : Mario car, plachteni atd az po zavode z youtube atd​:smiling_face_with_sunglasses:. Dokonce pouzivaji algoritmus ktery blokuje negativni komentare…. F1 v “ moderni dobe” MBS. Super ne​:wink:

Pak uz staci jen poslat vsem komentatorum seznam zakazanych slov a prirucku jak maji chvalit…. Jej. Kdo by byl rekl, ze to znova zaziju​:see_no_evil_monkey:

3 lajkov

Demokracie v přímém přenosu ve stylu drž hubu a krok.

1 lajk

Souhlasim s Montoyou, meli by je trestat napriklad stop and go do vysilacky to nepatri, breceni a fnukani od toho maji organizacni brifingy.

Ty sa mas asi az moc dobre, ked prirovnavas udajny (skor konspiracny) “algoritmus ktory blokuje negativne komentare” v sporte, ktory uz je viac sou ako sport, s cervenymi hajzlami, ktory ta obrali o majetok a slobodu?

3 lajkov

Neni to udajny, ale algoritmus. Staci si dohledat kolik komentaru bylo smazano paklize byli jen trosku kriticti. Nejvtipnejsi bylo kdy smazali i komentar ktery znel: jsem zvedavy kdy smazou i tento komentar​:grin:. Pak se zjistilo, ze i slovo “ smazat” bylo “ zakazane​:grin:.

Co se tyka tve poznamky na tema me ukradnute svobody a cervenych h..zlu atd radeji nebudu komentovat to mi prijde ustrelene ..

Nekomu proste nevadi cenzura a nekomu vadi Tak to holt je

me treba zajima co si skutecne zavodnici mysli a nekdo zase rad PR prohlaseni jak je vse super

Nejde jen o chat a komentare, ale vsiml jsi si jak zamerne vynechali i start Col kdy to malem napalil do Law( aby nikdo nekritizoval starty) ci vynechani Alo a jeho sundani rukou na rovince atd, komentar Lec o Mario car pri predbihani Ham atd?

Pohodovy den

7 lajky

Prostě se ti to líbí jako všem ostatním, tak toho nech. :melting_face: :head_shaking_horizontally:

2 lajkov

Zase tak Ferrari ke svým fandů kruté není…

2 lajkov

Je vtipné, jak se historie neustále opakuje. Chápu, že se nepoučí jezdci, páč to má určité prodlevy a postihne to vždy jinou aktivní generaci, ale fanoušci, to je evidentně nepoučitelný materiál :smiley:.

Pamatuji když se ve WRC přecházelo 2000 na 1600cm3.

Loeb, Ogier, Solberg a další vyhrožovali že skončí, páč to bude pomalá nuda. Fanoušci plakali že jim omezí pop-off ventil, aniž by tušili proč tam je, to samé restriktor…

Je to prostě stejně k smíchu, jako teď když se tady řeší kompresní poměr a přitom to slovo 90% fora slyšelo poprvé před měsícem a doteď stejně neví jak to funguje…

Abych to zkrátil, 1600 WRC se nakonec ukázaly jako to nejrychlejší a nejbrutálnější co kdy po lesích jezdilo…

A tak je to vždycky, když se dá možnost k něčemu se vyjádřit té smutné 90% části populace, co jenom křičí a nic neumí…

A naprosto totožné příklady jsou v MotoGP, motokrosu a určitě i v jiných oblastech kterým nerozumím.

3 lajkov

Řečeno trochu nešetrně, ale nezbývá mi než souhlasit. Takové pravdy bys ovšem snad ani neměl psát, teď jsi mě odpálil do deprese :smile: .

1 lajk

Ještě bys mohl připsat jak se WRC zbavila hybridů.

Ano Ferdo, zbavili se jich nekompromisně.

Ale je třeba říci i to, že oproti F1 je WRC trochu jiné, hodně brutální, otlučené, blátivé a mokré… A i z těchto důvodů docházelo k mnoha úrazům el.proudem a všemožným komplikacím s tím spojeným.

Přeci jenom je F1 oproti WRC sterilní a úzkoprsá a piloti bezpohlavní a přízemní.

A přitom jsem ten text dvakrát upravil a polidštil aby nebudil pohoršení :flushed_face:.

Ok, asi jsem zbytečně přecitlivělá :smile: . Ale zaujala mě debata o WRC. Co jsem si našla, jako důvod (nebo jeden z důvodů) byla uváděná nákladnost hybridních motorů a tím úbytek účastníků v nejvyšší kategorii, měly být od letoška i další změny. Zajímalo by mě, jestli je patrný nějaký pozitivní efekt těch změn, hlavně tedy zvýšený zájem ze strany týmů a třeba i soukromníků. Víš o tom něco?

Je toho ohromné množství, co se změní od příštího roku.

Vlastně prakticky všechno.

Jednodušší motory, levnější materiály, zastropovaná cena auta na 350.000, nemusí vycházet ze sériového auta, celé části a komponenty od stejného výrobce a mnoho dalšího.

Budou závodit tuneři, automobilky i garážisti ve stejné kategorii, zákaznické týmy…

Může to být skvělý restart, netroufám si odhadnout.

4 lajkov

Kdeže, Ty to máš nastavené správne, môžeš sa hodiť do kľudu. To Triper je necitlivý, vytáčajú ho proste priemerní ľudia bez prehnaných ambícií, ktorým ku šťastiu stačí aj menej. :slightly_smiling_face:

Mám Tě rád Explo, jsi tady takový můj mentor. Vytrvale pracuješ na tom, abych se stal lepším člověkem a je evidentní, že se Ti to daří.

Ještě nedávno jsem byl cynický namyšlený despota bez sebereflexe a teď už úplně cítím, jak se stávám dokonalým.

:smiley:

1 lajk

Děkuju, už si snad ani nepamatuju, kdy mě někdo řekl něco podobného :smile: .

2 lajkov

Dík, zkusím po očku sledovat, jak se jim to daří. Málo platné, F1 má hlavně ohledně příjmů z televizní sledovanosti úplně jiné možnosti, aspoň teda myslím. Přece jenom, vidět něco zajímavého z rally je hodně o osobní aktivitě - však to sám víš nejlíp. Příběh pro gaučáky se tam vytvoří těžko :smile: .

1 lajk

Napsal si to hezky. Ale jen doplnim, clovek nemusi byt expert ani mechanik co rozumi motoru, aby mohl rict, ze se mu nelibi zvuk kdyz F1 zpomaluje na rovince. Nemusim byt expert co rozumi spalovakum, elektromotorum ci kompresy, abych mohl vyjadrit svoji nespokojenost s prenosem F1 kde neustale rozebiraji baterky, boost, overtake mode kteremu ani nekteri komentatori dodnes nerozumi. ( viz slavne duo Riso a Eis a jejich “hadka “ v primem prenosu..

Verim, ze si to casem sedne. Ale nerozumim proc mi nekdo upira pravo vyjadrit jako fanouskouvi co za to plati nespokojenost formou cenzury

2 lajkov