Pole position bola mimo dosah. Red Bull sme podcenili, pripúšťa Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Charles Leclerc v piatok avizoval, že Ferrari má najväčšiu šancu vziať Red Bullu pole position. V sobotu nasledovalo prebudenie do reality, keď Max Verstappen nadelil Carlosovi Sainzovi tri desatiny a Leclerc sa nezmestil ani do druhého radu. Po kvalifikácii preto triezvo konštatoval, že Red Bull mal toho viac v rukáve.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/147738/pole-position-bola-mimo-dosah-red-bull-sme-podcenili-pripusta-leclerc

To neni jen Leclerc. Vsak to bylo slyset odevsad. Ta zoufalost z Maxovych bezchybnych vykonu blbne hlavy a tak se musi chytat kazdy malickosti. Nejvic se mi libi Kral, kterej od predstaveni aut tvrdil, ze red bull se bude hledat a ze nema nic jasny, pritom red bull je jedinej, kterej se nehleda :rofl:

1 Like

Ta největší výhoda RedBullu je hlavně závod, a tam naprosto bezkonkurenční péče o pneu. Na tom budou jiní ještě dlouho ztroskotávat, i když budou mít rychlost, jenže už ne takovou po 20 kolovém stintu.

1 Like

Ak by sedeli v RedBulle dvaja Perezovia, tak má dneska Sainz pole position. Rozdiel nebude len vo výkone RB20 ale aj medzi volantom a sedačkou, aj keď to väčšina na tomto fóre nechce počuť.

1 Like

Ja napríklad verim charlesovi, ze bude 4…

Prvá trojica sa nezmení, teda iba perez pojde pred sainza

Však Peréz startuje 6 po te pencli

ale jasne, ze ich dostanete pod tlak! Perez vam odide o 2-3 sekundy, ale Ver bude dos*ty az za usami, ked bude rozmyslat, ci je vpredu o 20 alebo 25 sekund.

a co ma povedat? :smiley: ze to bude one man show cela sezona, a zbytocne to pozerat, platit za skylink, voyo :smiley: lebo vitaza mame, bije sa zvysok pola :smiley:

a RBR to robi ingeligentne… :smiley: drzi ludi v nadeji cez FP1/FP2/FP3 az potom uleti dakde do pi. :smiley:

Jenze on tomu skutecne veri. To bylo slyset po kvalde v arabii, kde rikal, ze Max papirove vyhrat nemel. Tady rikal neco porobnyho.