Pokúsim sa to hodiť za hlavu, hovorí po nehode Piastri | Magazín F1 - F1online.sk

Po drobnom závane optimizmu v piatkovej kvalifikácii prišiel ďalší pád. Oscar Piastri malou, ale drahou jazdeckou chybou prišiel minimálne o šesť bodov v šampionáte. Jeho nehoda v tretej zákrute bude skutočnou skúškou Austrálčanovej psychickej odolnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218712/pokusim-sa-to-hodit-za-hlavu-hovori-po-nehode-piastri

Je toho uz hodne co musi Oscar hodit za hlavu. A obavam se, ze uz mu na to nemusí stacit sily.

Bohuzel chybička se vloudila. To se šampiononovi stát nemá. Ale třetí sezóna, poprvé v boji o titul, i Lando měl loni problémy. To půjde.

Lando mal loni problemy znie dost diplomaticky…bol proste slaby

Jednoho dne se Oscar probudi a bude z nej mistr sveta.

Je to venku :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Uz to je az nechutne , ako McLaren preferuje Landa .

Proč? Však je to jejich tým :stuck_out_tongue:

On neni sampion. O titul este len bojuje. A stat sa to mohlo hocikomu.

1 Like

Ako sef timu by som tiez na neho stavil. Videli sme minulu sezonu, vidime tuto… Kto by si vsadil na Oscara ?

Presne, Lando docela nedavno zustal stat na trati a jasny mistr byl Oscar, je to to samy :checkered_flag:

Stát se to může vždycky a komukoliv.
Třeba i nejlepšímu jezdci galaxie… Třeba i za SC.

5 Likes

ja by som si hlavne rad pozrel prejazdy tym obrubnikom z predoslych kol. ci isli vsetci vzdy cez a bol to standard, alebo to bolo prve kolo kedy sa rezalo.

btw noris nesiel po tej casti obrubnika, kde stala voda, ale kusok hlbsie, kde bol rovny a vyvyseny. piastri a ostatni isli prave po tej vlnitej casti, kde boli mlaky. rozdiel asi 10cm. ufff.