Pokúsil sa Alonso vybrzdiť Russella? Španiel si ho vraj nevšímal, telemetria naznačuje niečo iné | Magazín F1 - F1online.sk

Asi bych to nechal být. Alonso měl opravdu nějaké problémy, takže to neudělal naschvál.
Oprava bude stát hodně $$$ s trestem i bez.

Bohužel smůla pro George a Mercedes.

No, je tam Johny Herbert jako komisař :skull_and_crossbones: Osobní preference samo tam nebudou hrát roli, tím jsem si jist.

To ze nevies citat text mna nezaujíma. Bud si slepy alebo horšie.

Tak přinejhorším dostane +10s do příštího závodu no. resp. +5 míst. :smiley:
Nebo mu to dají do tohodle a zůstane 6. :smiley:

My chceme $$$ nebo nedokončíme sezónu. :frowning: :frowning:

Spíš ty mě ne? Když jsi psal o Magnussenovi. Buď jsi slepý nebo ještě hůř.

Pustat sa s Alzakmi do debaty o moznej Alonsovej vine nie je velmi rozumne :smile: len si kazis nedelu.

Este pocas VC mi prislo, ze Alonso braketestoval Russella, telemetria to potvrdila a Alonso povie, ze si Russella nevsimal :rofl: neviem ktory pilot sa nepozera za seba, ked je za nim jazdec v dosahu DRS ale nevadi :rofl: za mna to Alonso hajzlovsky spravil naschval ale alzakov o tom presviedcat nebude

2 Likes

Že by přecejenom nějaké drama v nudném závodě? :thinking:

Jasně že to udělal naschvál. Žorž kdyby se nevymlel tak by logicky musel zabrzdit a než by zareagoval na zrychlování FA, tak by FA získal nějaký čas k dobru. Úmysl byl zcela zřejmý. Kdo si nevšímal byl Žorž a pak už bylo pozdě.

1 Like

Neskazim. Stačili 3 vety a je to :man_shrugging::joy:

Bohuzel uz to za Nando tvrdi, ze si George za sebou nevsimal, je dost zarazejici. Telemetrie, jak ji sem postnul @Arafinwe taky ukazuje ze to udelal schvalne.

Otazkou samozrejme je, zda to bylo az tak hranicni aby to mohlo za nehodu, zda George mohl tu situaci predvidat, nebo ne. Pokud se to jezdi pod plynem a Nando tam predchazejici kola nebrzdil, asi ho ceka trest.

Nicmene ja jsem si to pustil z pohledu George tak 10x a fakt mi neprislo ze by to bylo nejake necekane, ale zase tohle posoudi komisari.

Né že bych chtěl rejpat, ale tohle fakt není nejlepší argument a srovnání :smiley:

2 Likes

To som tiez pisal ale vraj su to houna :joy:

1 Like

Bez komentáře, 20s penalty, hon na čarodějnice, nic víc.

alonsovi fandim od roku 2001 ked v beznadejnom minardi daval kolegovi viac ako sekundu na kolo a myslim ze to obcas dal aj mimo posledneho radu na roste. robi to vzdy a vacsinou je take podpichovanie superov fajn

toto ale bolo absolutne za ciarou, prave na tom mieste a mal by prist jednoznacne trest, minimalne aby to nikto neskusal do buducna, bez diskusii a vahania, proste ho tam dat, vyslat signal jazdcom ze nie. tie nasledky mohli byt naozaj hnusne, ak by napriklad zastal nie na vnutrajsku od idealnej stopy, ale na vonkajsku od idealnej stopy.

Za 20 jo?
Za Masiho se dávalo 10…
Za Masiho bylo líp.
Takže Yuki P7.

Radši bych viděl +10 míst další závod.
A $$$ kde? Jinak nedokončíme sezónu. :frowning:
Wolff bude muset lítat economy class.

Tak to je ostrý trest :smiley:

Alonso opět usvědčený křivák.
Ten ještě jednou předežene svého vzora Briatoreho.

Se trestá to, jak to dopadlo, než to, co se stalo. AD 2023 Alo vs Ham - Alo jel na stranu na konci S1 a najednou zpomalil, aby v detekci DRS byl Ham před ním, ale bylo tam místa tři… a nic se nestalo. Alo žádný trest nedostal. Tady Alo rekuperoval pred zatáčkou a brzdil, Russell tam měl plno místa, ale utrhl se mu auto, když si přenesl moc rychlosti a dopadlo to, jak to dopadlo. 20s a tři trestné body. Prostě výsměch, ať se na mě nikdo nezlobí, kdyby byl Russell hned za Alonsem, tak není o čem, ale tady? Russell byl 0.7s za Alonsem

2 Likes

Ty s tím souhlasíš?
A kdo vůbec vymyslel, že jsou dvojnásobné tresty?

Když bylo pole rozpolcené, tak byly tresty malé, ale když máme slibované těsné závodění, tak se dávají dvojnásobky?.. Celkem logické. :smiley:
Život je life.

Tak to vyřešili tak, aby se nic neodkládalo a zároveň to bylo poznat ve výsledku. Na dálku se omlouvám Georgeovi a znovu oceňuji @Kiks , která si všimla hned.