Pohľad na Hamiltona bolí aj mňa, priznal Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Abú Zabí v roku 2021 skutočne znamenala historický predel. Môžeme však dnes s istotou povedať, že ohraničila koniec éry Lewisa Hamiltona a začiatok éry Maxa Verstappena? Nuž, sedemnásobný majster sveta v uplynulom roku rád pripomínal, že ešte nepovedal posledné slovo. Najprv však musí prekonať obdobie ťažkostí v novom tíme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/223632/pohlad-na-hamiltona-boli-aj-mna-priznal-verstappen

Pozor už ide! Bacha Vracia sa !

1 Like

No horsie ako tento rok to snad nebude či?:joy:

Horšie už nemôže byť. Viac sa nedá ako tento rok. Či ???

len aby v budúcej sezóne neboleli oči Lewisa z pohľadu na teba…

Budúci rok nie je dôvod prestať vyvíjať monopost počas sezóny, takže tak hrozné to už nemôže byť. Minimálne s ich finančnými možnosťami a vývojom to nejako výkonnostne stabilizujú aj keby nešli po jazdeckom titule. Minimálne v konštruktérskom by Ferrari mohlo mať šancu s dvojicou kvalitných jazdcov. Po nich ma len Mcl kvalitných oboch jazdcov na boj o konštruktérsky pohár.

1 Like

a Mercedes nemá ???

1 Like

1 Like

Vsak buduci rok si mozu tlapkat po pleciach, ked sa budu bit o 6miesto.

No, kľudne sa môže stať, že na konci sezóny 2026 sa v podobnom šýle bude Hamilton vyjadrovať na adresu Verstappena…

Otázočka na insederov Ferrari … je tam niekto zvnútra, ktory je schopný a kompetentný na nahradenie Adamiho pred štartom novej sezóny?

Merc ma Antonelliho a snáď si videl jeho sezónu. Neraz odbabral Verstappenovi a Leclerovi závody. Je mladý a bude ešte robiť chyby pár rokov a v konzistencii zbierania bodov bude jasná slabina svojho tímu.

Ja by som ho az tak nepodcenoval . Poslednú časť už od Brazílie išiel už veľmi dobre.