Pohár národov ovládli Francúzi, z pilotov F1 sa najďalej dostali Vettel a Schumacher | Magazín F1 - F1online.sk

O víťazovi Pohára národov tohtoročných Pretekov šampiónov je rozhodnuté! Prvýkrát od roku 2004 sa ho podarilo získať francúzskemu tímu zásluhou Sébastiena Loeba a mladého pilota Formuly 2 Victora Martinsa, ktorý o všetkom rozhodol v poslednej jazde.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189086/pohar-narodov-ovladli-francuzi-z-pilotov-f1-sa-najdalej-dostali-vettel-a-schumacher

Vettel vyhral zo 6-tich jazd 5-krat!!! Vettel niesol Nemcov na chrbte celu dobu a spravil maximum. Schumacher ten sa absolutne nepreviedol. Zo 4 jazd vyhral len raz… To ste mohli napisat ale nevadi no.

1 Like

Rally Drivers:

Loeb 2-0 Taylor in 1/4 Final A → Loeb advances to 1/2 FINAL A

Oliver Solberg 2-0 Price in 1/4 Final B → Solberg advances to 1/2 FINAL A

Road Drivers:

Vettel 0-2 Mostert in 1/4 Final C → Mostert advances to 1/2 FINAL B

Schumacher 1-2 Brown in 1/4 Final D → Brown advances to 1/2 FINAL B

–To se Němci / piloti F1 teda zase moc nepředvedli. :unamused:

1 Like

Nesleduji to, to už je teda konec? Vettel i Schumi skončili v čtvrtfinále?

Ne ted se jede semifinále obou větví. Schumacher prý podal protest, ale asi to vypadá, že Brown byl očištěn, takže je to tak jak jsem napsal - oba vypadli.

edit: respektive jede se finále obou větví ale velké finale bude rally jezdec vs silniční jezdec.

2 Likes

Ok, díky. Letos mě to nějak zcela minulo :thinking:

1 Like

On nikde stream neni. Mám to jen ze zpráv na Discordu. :smiley:

Ještě k tomu, tím se to asi vysvětluje. Nějak nulový ohlas kolem toho.

Chaz Mostert advances to battle Sébastien Loeb in the Grand FINAL.

1 Like

Loeb 1-0 Mostert

1 Like

Sébastien Loeb is your ROC champion of champions for 2025!!! :clap:

Hmm, tak včera ho tak trošku zachraňoval kolega, ale “dědek” (51) si zvykl a dneska je všechny zase vyklepnul. :thinking:

2 Likes

První pětinásobný dědula si je namazal na chleba :muscle:

1 Like

Moc rally nesleduju, ale pamatuji si, když jsem četl, že se Loeb vrátil a vyhrál legendární Rally Monte Carlo ve 47 letech, že jsem se pro jistotu podíval jestli neni 1.dubna - nebylo. GOAT!

Včera stream byl a když s ním byly rozhovory, tak bylo vidět jak je do toho závodění totálně ponořenej a zapálenej. Tak si představuju závodníka. :grin:

1 Like